Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-05-2012 14:47)mareczek napisał(a): Nie bez komentarza tylko Kris ma racje xD
Tak ty na pewno masz rację bukmacherze(typerze) za dychę
cienki jestes gosciu, ciekaw jestem jaki jest twoj calkowity profit, a skoro jestes takim swietnym typerem to pokaz jakies screeny z wygranymi, a tak zeby cie troche pojechac to prosze, wplata za 4 dyszki i calkowity zysk z dzisiaj, nie moge sie porownywac z Jeppers'em ale to zawsze cos
Bmw00 dobrze gada i taka analiza to lepsze to niż ty napisales Kris bez urazy ja sporo kasy tez wygrałem m.in. 100 euro na beti dzieki takiej analizie a teraz na dwoch kontach zanosi sie na moze wiecej niz 100 euro
(19-05-2012 14:47)mareczek napisał(a): Nie bez komentarza tylko Kris ma racje xD
cienki jestes gosciu, ciekaw jestem jaki jest twoj calkowity profit, a skoro jestes takim swietnym typerem to pokaz jakies screeny z wygranymi, a tak zeby cie troche pojechac to prosze, wplata za 4 dyszki i calkowity zysk z dzisiaj, nie moge sie porownywac z Jeppers'em ale to zawsze cos
Na ch*j tu spamujesz i chwalisz się zarobkami? Nudzi Ci się? Pobaw się tym czymś co masz między nogami -.- Nienawidzę takich gości jak ty co wchodzą tylko po to, żeby narobić syfu i wyjść. Załóż swój temat jak Ci się nie podoba...
Boże... Ogarnijcie się. Każdy ma prawo założyć sobie swój temat z typami i je podawać. Żyjemy w częściowo wolnym państwie. Jeżeli komuś się nie podobają to ich po prostu nie gra proste. Ja przykładowo tych typów nie gram ale nie spinam tutaj pośladów ile to ja nie wygrywam, ile to ja wpłacę...
do 15.00 pół dnia nie ma nic wcześniej ?? np.
Korea Południowa
Gwangju Sangmu - Jeonbuk FC Typ 2 Kurs: 1,78 też można i o 10 się zaczyna czyli niedługo