Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-05-2012 16:14)kubeq24 napisał(a): będziesz zarabiał dopóki serwis nie padnie
Dokładnie trzeba jak najwięcej zainwestować na raz. Wypłacić zainwestowane pieniądze a potem już tylko zarabiać na akcjach bez dalszego wkładu i ryzyka.
'cris2127 napisał(a):To jest 10 razy tyle co na jbp....
Trochę bajka
A jednak program wypłaca. Jak chcesz to poczekaj na moją wypłatę i wtedy może się przekonasz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2012 16:30 przez Dymkul.)
zauważcie że wpłacając np te 134$ to po około 8-10 dniach zwróci się wam , bezpiecznie to wypłacicie i potem nie musicie się martwić bo już cały czas jesteście na plusie
(04-05-2012 16:14)kubeq24 napisał(a): będziesz zarabiał dopóki serwis nie padnie
Dokładnie trzeba jak najwięcej zainwestować na raz. Wypłacić zainwestowane pieniądze a potem już tylko zarabiać na akcjach bez dalszego wkładu i ryzyka.
'cris2127 napisał(a):To jest 10 razy tyle co na jbp....
Trochę bajka
A jednak program wypłaca. Jak chcesz to poczekaj na moją wypłatę i wtedy może się przekonasz.
wg moich obliczen zwrot bede miał po niecałych 4 dniach, ponieważ po 1,5 dnia mam juz prawie 45% zwrotu. Wiec nie wiem czemu jedni maja 8-10% na dzien , jak ja mam teoretycznie 50% przeszło po 2 dniach...