Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Opis
Kupujemy akcje za 1,34$
Co pewien czas ( nie wiem jeszcze jaki to okres czasu) dostajemy udział od 75% ogólnego zysku programu. Z tego co przeczytałem na innym forum zysk uczestnika z polski wynosił 25% po 24 godzinach.
Każda akcja jest dożywotnio (nie kasuje się po jakiś czasie tylko zarabia)
Dodatkowo za te 1,34 $ otrzymujemy 2000 wyświetleń własnego banera i 3000 wyświetleń text ad.
Program obsługuje: LR, AP i PayPal.
Wypłata min. 1$ (w ciągu 48h)
Jeśli chodzi o refów: to mamy 2 poziomy i od 1 poziomu otrzymujemy 5% a od 2 poziomu 3%
Na innych forach widać dowody wypłat zarówno AP jak i LR.
Swój jak dojdzie również zamieszczę(Mój dowód już umieszczony na 7 str. w temacie)
[center]Po zarejestrowaniu wybieramy zakładkę Login tam mamy całe nasze menu pokazane poniżej.[/center]
[font=Verdana, Arial, sans-serif]Po wybraniu zakup pozycje i zjechaniu w dół strony pokazuje nam się poniższy widok. Wybieramy ilość pozycji i sposób zapłaty. [/font]
- Według informacji które podaje strona LTS działa od lutego 2011
Ile kosztuje akcja w LTS?
-Akcja kosztuje 1,34$
Ile zarobie przez jeden dzień z jednej akcji ?
-Nie jest dokładnie powiedziane ile dokładnie dostaniemy z jednej akcji dziennie ponieważ każdemu nabija inny procent. Ale nie powinno to być miej niż 8% dziennie(zazwyczaj jednak zysk jest większy).
Jak mogę kupić akcje ?
-Akcje możesz zakupić przez AlertPay,Paypal lub LibertyReserve lub też ze środków dostępnych na koncie w serwisie
Kupiłem daną ilość akcji ale nie wszystkie mi zaliczyło co robić ?
Na początku zalecam poczekać bo czasami akcje mogą się dodać z opóźnieniem jeśli jednak nasze akcje nie zostały dodane w ciągu kilku godzin. Proszę wybrać ostatnią zakładkę u góry ,skontaktować z supportem i opisać problem. W celu szybszego rozpatrzenia warto dodać linka do screena z dowodem wpłaty z AP,PP lub LD.[/center]
[center]Czy istnieje limit akcji jakie moge kupić ?
-Nie ma limitu zakupu akcji. Jednak jednorazowo można kupić 50 akcji. Tzn. Gdy chcemy np. 100 akcji musimy kupić np. 2 razy po 50.
Kiedy pozycja(akcja) wygasa?
-Akcje nie wygasają nigdy. Zarabiają na nas dopóki istnieje serwis.
Kiedy mogę wypłacić moje zyski?
-Można zażądać wypłaty, gdy saldo osiągnie 5 USD.
Jak długo trwa moja prośba do przetworzenia wypłaty?
-Zazwyczaj trwa to do 48 godzin.
Ile mogę zarobić z moich poleconych?
Zarabiasz 5% od swojego pierwszego poziomu i 3% z drugiego poziomu referali. Zyski są od zakupionych akcji refa a nie od jego zarobków.
Strona mi nie działa co robić ? -
Najpierw polecam usunąć ciasteczka lub spróbować na innej przeglądarce. Jeżeli nie pomoże proponuję spróbować tego (podobno działa)
Zmiana DNSów na 208.67.222.222 i 208.67.220.220.
Windows XP: Panel sterowania >>> Połączenia sieciowe >>> klikamy PPM na połączeniu i wybieramy Właściwości >>> zaznaczamy Protokół internetowy TCP/IP (v.4) i klikamy przycisk Właściwości >>> wpisujemy ręcznie adres serwera w sekcji "Użyj następujących adresów serwerów DNS:"
Windows Vista/7: Panel sterowania, >>> Centrum sieci i udostępniania >>> Zarządzaj połączeniami sieciowymi >>> klikamy PPM na połączeniu i wybieramy Właściwości >>> Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) i klikamy przycisk Właściwości >>> wpisujemy ręcznie adres serwera w sekcji "Użyj następujących adresów serwerów DNS:"
[center]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2012 18:02 przez Dymkul.)
(01-05-2012 19:34)dennisek78 napisał(a): Wiesz może po jakim czasie administrator te transakcje "akceptuje" bo jak wiemy nie jest to automatyczne
i czy dowiedziałeś się że zysk z 1 akcji to ZAWSZE 25% ? ;/
1. W ciągu 24h.
2. Jutro wyliczę dokładnie ile mi doszło w ciągu 24h. Bo te 25% to od polaka z pewnego forum info. I nie jestem pewnien. W każdym bądz razie chyba nawet więcej sie dostaje. Popatrz na tabelkę wyzej i przeanalizuj daty zakupów i zarobki.
na pewno można zakupić pozycje poprzez paypal ?
jeśli można to też wejdę na próbę ze średnią kwotą na początek na jakieś 100-200 pozycji jeśli oczywiście jest pp
Jest paypal tylko PRZYPOMINAM ! nie inwestuj w 3/6/12 akcji bo wtedy jest jakiś błąd jeśli zamierzasz zainwestować w 12 akcji najpierw zapłać za 11 akcji a potem dokup tą 1 by nie było problemów :-)
@Jak narazie stronka ma CHWILOWE problemy więc czekajcie cierpliwi (być może admin coś naprawia o czym wspominał wcześniej)
No właśnie ja na szczęście kupiłem 9 akcji aczkolwiek na forach o takiej samej tematyce (inny język)
Zdarzało się że ludzie którzy kupili 12 akcji mieli po zaakceptowaniu 8 akcji itd.
Server zaraz powinien wrócić do swojego żywotu
Mam nadzieję że Moje pozycje zostały zaakceptowane
@Strona działa !
Dymkul podaj gg.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2012 13:39 przez Dennisek78.)
Jak będę miał kolejną wypłatę z serwisów zarobkowych, to włożę dwa razy po 1 dolar (czy 1,34$), bo na więcej mnie nie będzie stać, ale przecież dopiero zaczynam.
Mam też pytanie: na czym ono zarabia, bo chyba nie tylko z tego, co użytkownicy wpłacą... Z wyświetleń banerów - to wiem - a z czegoś jeszcze zarabia?
Strona działa już poprawnie. Zapraszam do rejestracji z reflinku.
Moje gg: 648006 chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
Lolericeer - ciężko powiedzieć.... zapewne to kolejna piramida finansowa... ale póki co płaci i są same pozytywne opinie o niej. Nawet w rankingu Alexa dobrze stoi.