Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
inwestuje 150$ i mam 18$ na miesiąc czyli musze 10miesiecy to trzymać :? Zero gwarancji i 10 miesiecy tam mam trzymac kasę :? To juz wolę 2-6% dziennie i tez nie mam gwarancji
jak poczytasz ten dział od początku albo zadasz sobie trud i wejdziesz na stronę uinvestu to dowiesz się wtedy, że poza tym zyskiem nadal posiadasz akcje firmy, które możesz odsprzedać.
PS: zanim jeszcze się o tym dowiesz to przelicz jeszcze raz czy aby na pewno 10 miesięcy
no z tego co mi wiadomo to akcje moga roznąc albo spadać więc czemu mam byc nastawiony na zysk. Kto mi odkupi akcje jak firma padnie albo jak UInvest zniknie ?
Zawsze na poczatku 100% akcji nalezy do Uinvest, więc pytanie co będzie gdy INCA bedzie miec 100% jest bez sensu
To działa tak że Uinvest wykłada kasę i wykupuje część jakiegoś biznesu. Następnie ten swój kawałek dzieli na małe kawałeczki i sprzedaje użytkownikom. Teraz dany biznes zarabia kasę i daje odpowedni % zysków Uinvest które potem rozdaje to użytkownikom.
Ktoś może zapytać po co się tak trudzić skoro Uinvest może wziąć cały zysk i krótko mówiąc mieć wyjebane.
Otóż odpowiedź jest banalnie prosta, każdy biznes może upaść więc zawsze jest ryzyko. Natomiast gdy Uinvest sprzeda całość posiadanych akcji pomiędzy ludzi odzyska cały wkład. A więc nie ma dla nich ryzyka i tylko sobie biorą 10% dla siebie od zysków ludzi( a więc mniejszy zysk, ale 0 ryzyka że stracą kasę, to ryzyko bierze na siebie osoba która te akcje kupi. )
Co do ludzi narzekających na zarobki to bardzo proszę ale wyjdźcie i zamknijcie za sobą drzwi, to jest poważny biznes anie kolejna piramidka oferująca gruszki na wierzbie. Tu inwestujesz w realny biznes który naprawdę istnieje i naprawdę zarabia. Ryzyko ze upadnie jest minimalne.
(28-08-2012 19:24)Meloman napisał(a): A i zgadzam się żeby osoby które narzekają na mały zysk opuściły ten temat bo to jest aż żałosne i szkoda komentować.
Pamiętaj,że 3/4 użytkowników tego forum to gimbusy które albo całymi dnami klikają w jakieś banery zarabiając 0,01centa na godzinę albo Ci bardziej cwani,co wrzucają kieszonkowe na jakieś programy typu "1000% w tydzień" i później płaczą,że stracili kasę.