Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Polubiszto-Nagrody Gwarantowane!

Autor Wiadomość
RE: Polubiszto-Nagrody Gwarantowane!
Sprawdź:
@up
jak zamówiłeś przed środą to dostaniesz po weekendzie bo w srode wysłali nagrody i maja urlop do 15
zamówiłam nagrodę Smile))
to brawo jaką bo latarka z laserem to szajs mała i baterie wyczerpane od razu były
Witam!
Zacząłem korzystać z tej aplikacji ok 2 tygodni temu. Zebrałem 187 pkt i...
żadnych "lików" do kliknięcia! Żeby jakiś "like" był muszę czekać prawie tydzień.
Czemu tak jest? Proszę o odpowiedź.
patyk339 to dziwne ja w pierwszy dzień miałem 260 klików a w drugi ponad 100 trzeba wcześnie wchodzić.
Mam pytanko. Czy da się jakoś zablokować automatycznie, żeby nie wrzucało na aktualnościach fb postów z tych stron co się "zalajkowalo"?
mam pytanie można mieć fake konto? na fb? bez znajomych?
Z tego co się orientuje musisz mieć znajomych bo na pustym koncie nie dostaniesz "Like'ów".

Co do fake kont to oczywście, że możesz mieć.
Glosy: Shadecaster2 (+1)
Najlepiej załóż sobie kilka kont , pozapraszaj chińczyków,arabów i innych do znajomych i przekazuj sobie punkty. Najwięcej linków do klikania jest wcześnie rano. A nagrody ogólnie to szajs ale jak za darmo to dobre i to Wink
a ja se wczoraj wiatraka strzeliłem.
To ci się udało, bo widzę że już nie można zamówić wiatraka. Cena 1 kalkulatora poszła o 690 punktów w górę. Widzą że dużo osób zbiera i teraz będą podnosić ceny Wink
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ? Darmowe losy i nagrody w AIX Carnival – bez depozytu, wystarczy zaprosić znajomych Kapucynek23 3 648 04-10-2025 19:56
Ostatni post: Hybrid1990
  Dogry.pl - Rób zadania i zdobÄ…dź nagrody w różnych grach ICanTrollU 53 18,753 28-09-2025 13:54
  Casheo -wypeÅ‚niaj ankiety, zbieraj punkty, otrzymuj nagrody.Wystarczy 1 USD na Paypal miron830 2 2,707 09-07-2025 15:09
  Cyberprize - nagródy za punkty sajgon 3 2,871 23-06-2025 07:40
  Stepler sprawdzona wypÅ‚acalna aplikacja i atrakcyjne nagrody SteplerInfo 1 645 23-03-2025 19:34
Ostatni post: Majka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: