Dobra, możma już nie srać, bo będzie też zwykły restock. Myślałem, że będą tylko takie restocki >.< Po za tym niedługo mają dodać filmiki
Spring fling FAQ:
Q: W jaki sposób mogę otrzymać możliwość uczestnictwa w restocku spring fling ?
A:Aby móc uczestniczyć w restocku Spring fling musisz zdobyć 200
nowych PTZ poprzez każdy możliwy sposób na stronie - logowanie się, odpowiadanie w dailies, oglądanie filmików albo zapraszanie znajomych, od 3 do 13 kwietnia, 11:59 wschodniego czasu.
Q: Czy mogę użyć PTZ, których aktualnie posiadam ?
A: Nie - aby uczystniczyć w bonusowym restocku musisz zdobyć 200 nowych ptz od 3 do 13 kwietnia.
Q: Mam więcej niż 200 PTZ. Mogę uczestniczyć w bonusowym restocku ?
A: Jeśli zdobędziesz nowe 200 PTZ od 3 do 13 kwietnia.
Q: Kiedy będzie bonusowy restock ?
A: Nie podamy ani daty ani godziny restocku.
Q: Jakie sÄ… zasady bonusowego restocku ?
A: Jeszcze ich nie ogłosiliśmy, bądźcie cierpliwi, ogłosimy je na Hallway, czyli tam gdzie podajemy informacje.
Q: Skąd wiesz że zdobęde 200 PTZ ?
A: Nasi specjaliści są w stanie sprawdzić czy zdobyłeś 200 PTZ od 3 do 13 kwietnia. Mogą też sprawdzić czy zdobyłeś je uczciwą drogą czy nie np. poprzez tworzenie fake kont.
Q: Obejrzałem już wszystkie filmiki, nie ma szans że zdobęde wystarczającą ilość PTZ
A: Będziemy codziennie dodawać dużo filmików przez Spring fling, więc wracaj i sprawdzaj czy nie możesz zdobyć PTZ ( ta jasne, dodadzą jakieś bunnies i tyle tego będzie), możesz też zdobywać PTZ poprzez zapraszanie znajomych, odpowiadanie w dailies i logowanie się.
A: Kiedy będzie normalny restock?
Q: Po bonusowym.
Niektórych rzeczy nie byłem pewien więc nie tłumaczyłem.
Peace