Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja zdązyłęm ale nie było nic wartościowego po 3 min chociaż jak się wbiłem to mogłem zamówić i-poda nano lub przelewik 50 $ lub 25$ ehh ale małpka nie zadziała trudno.Na te rzeczy brakowało PTZ obawiam się że było mało nagród w sztukach bo widzę,że z tego forum ani PSP ani WII dotej pory chyba nikomu się nie udało
mam pytanie jesli zamowilem sluchawki czerwone za 250 ptz i nie wyswietlil mi sie ekran zamówienia taki jak wam i nie odjęlo mi ptz to znaczy ze zamowienie nie zostanie zrealizowane?? I czy za te sluchawki bedzie jakieś clo??
(31-03-2010 14:20)KristopheR12 napisał(a): mam pytanie jesli zamowilem sluchawki czerwone za 250 ptz i nie wyswietlil mi sie ekran zamówienia taki jak wam i nie odjęlo mi ptz to znaczy ze zamowienie nie zostanie zrealizowane?? I czy za te sluchawki bedzie jakieś clo??
Ponawiam !
Zamówienie zostało przyjęte skoro odjęło Ci ptz. Niestety muszę Cię rozczarować. To nie są słuchawki tylko jakieś nakładki na nie
Też to zamówiłem i klops .. :/
Cła oczywiście nie ma
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2010 14:23 przez rj7rad.)
Mam takie wrażenie z restocku że wszystkim się wyświetlił tylko nie mi -.-
Musiałem wejść przez google chrome ale oczywiście było już za późno, żal z tą Mozillą