Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie bym się uczepił ale kogi rejestrując się na tym forum wyraził zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych więc możesz podać nawet jego numer buta i będzie ci mógł co najwyżej possać. Zresztą macie tyndyka na forum więc jego o takie rzeczy pytajcie
Znając zabójczą prędkość naszych kochanych, bezbłędnych mundurowych to przy dobrych lotach za co najmniej 5 lat dostanie może pół roku w zawieszeniu na 2 lata ale kasy, którą wam pod... i tak nigdy już nie zobaczycie. KoGi powinien pomyśleć o tym, żeby tą kasę zainwestować w bilet i wyjeżdżać do Niemiec, gdzie osoba bezrobotna lepiej żyje niż osoby, które tyrają za grosze w Polsce.
A nie lepiej było zgłosić to zbiorowo? W tedy jeszcze bardziej się do tego przykładają (Ja jak zgłaszałem oszustwo od razu się mnie zapytała, czy było więcej poszkodowanych). W dodatkowo mogła by wstawić się za oszukanych użytkowników administracja.
(07-05-2011 16:13)EseseK napisał(a): A po jakiego c*ja mieszać w to banana ?
Banan, jako administrator będzie musiał przekazać policji (o ile go o to poproszą) adresy IP z których logował się Kogi, oraz inne dane które ma w skrypcie.
Hej, ja jutro idę zgłosić również oszustwo kogiego na policje (oszukał mnie w zeszłym tygodniu na kwote 350zł). Jeżeli można to proszę o kontakt osobę, która faktycznie zgłosiła kogiego na policje - podpiełabym się do twojej sprawy to pewnie wezmą to bardziej na poważnie. Moje gg: 2897816
Pozdrawiam i gratuluje!
acha, Kamilu Kogucie, możesz mi possać bo niedlugo i tak będziesz w pierdlu <3