Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam wszystkich serdecznie, ponieważ to mój pierwszy post.
Na lockerz pojawiła się końcu informacja:
Kod:
March Radness Update: Team International is in the lead with 27.3 million PTZ, while Team US is closing the gap at 24 million PTZ. A reminder to our International team that your score includes points matched from the US team on videos you are not able to watch. Team USA -- can you be the comeback kids and go for the win? Stay tuned!
Więc już wiadomo dlaczego nie możemy oglądać filmów, promocja dla usa:/
Zmieniłem serwer DNS i śmigają mi filmy na lockerz (przynajmniej pierwszy który teraz odpaliłem ;d), a wcześniej też nie mogłem niczego odpalić.
Proponuję więc zastosować ten poradnik, który ktoś podał.
To fakt zmiana serwera DNS pomogła Osobiście na wszelki wypadek zmieniam tylko żeby oglądac filmiki na lockerz, potem wracam do pierwotnych ustawień - w końcu nie mamy 100% pewności co to za serwer, grunt że działa
(24-03-2010 09:55)Mlody666 napisał(a): To fakt zmiana serwera DNS pomogła Osobiście na wszelki wypadek zmieniam tylko żeby oglądac filmiki na lockerz, potem wracam do pierwotnych ustawień - w końcu nie mamy 100% pewności co to za serwer, grunt że działa
Nie musisz sie tak bac i panikowac. Jesli nie masz pewnosci co to jest to google nie boli:>