Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kurde słuchać się nie da tych waszych bredni.. Może pomyślcie kiedyś zanim coś napiszecie Po to, żeby usa nadrobiła trochę ptz kantują ponad połowę użytkowników (reszta świata)? Chyba jednak nie
A mi właśnie bardzo zalezy bo jak policzyłem to jak obejrzę wszystkie filmy to będę miał na PSP...
#edit
Może poszukamy sami przyczyny, jak komuś nie działa niech wypisze najważniejsze dane na temat kompa/neta??
Osobiście testowałem na 3 komputerach(XP,vista i 7) i na każdym na 3 przeglądarkach(IE,ff i opera). Kazdy z kompów był podpięty pod neostradę(przez liveboxa). Z czego 2 w woj. Łódzkie(1mb/s) a trzeci w Wrocławiu(2mb/s). Flash najnowszy marki Adobem zainstalowana java, brak proxy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2010 21:29 przez Zellus.)