Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Żal mi was..jak mowilem ze PE juz zablokowane jest to kazdy nie wierzyl i dobzre haha teraz moze uwierzyliscie jak wam anulowali, zycze dalszych anulacji
Wczoraj zamówiłam na restocku nagrody a dzisiaj zostało moje konto usunięte. Lockerz to scam i tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Inni oszukują i jest ok. Ja nawet filmiki oglądałam ręcznie. Używałam tylko LRC. Moja przygoda z lockerz się skończyła. Dzięki tyle odemnie. Pozdrawiam.
(25-03-2011 16:54)Jeppers napisał(a): a teraz najlepsze, dzisiaj dodało mi PE przesyłkę, która przyszła na WOODSTOCK z aukcji !
Ja już nie wiem co oni kombinują.
Mi też wysłali na stary adres, nawet pytali mnie w mailu czy wysłać na Schiller Park czy Woodstock o.O
(26-03-2011 18:44)D3S1DER1UM napisał(a): Wczoraj zamówiłam na restocku nagrody a dzisiaj zostało moje konto usunięte. Lockerz to scam i tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Inni oszukują i jest ok. Ja nawet filmiki oglądałam ręcznie. Używałam tylko LRC. Moja przygoda z lockerz się skończyła. Dzięki tyle odemnie. Pozdrawiam.