Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja w tym restocku nic nie wezmę. Napisali w kolejnym newsie, że dodadzą dużo nowych filmików, muzykę i gry więc lepiej poczekać i wziąć coś dobrego niż grę
A mi się wydaje że robią taki manewr bo to w końcu będzie ostatni restock przed zmianami na stronie czyli finalną wersja Lockerz.
Tak się zaczytałem i nie rozumiem waszych postów w stylu "no to lockerz mówię PaPa na zawsze" itp. Ludzie przeciez wiadomo że lockerz na nas tez zarabia i nie będa rozdawac za darmo nagród to oczywiste - zarejestrowałem się 2 tygodnie temu i mam 380 PTZ wiec jak by to tak wyglądało to przy obecnych cenach nigdy nie wyszli by na swoje! Osobiście czekam na sklepik i zbieram spokojnie PTZ, a tym co liczą ze za 2-3 tygodnie zbierania PTZ lockerz da im iPoda życze powodzenia w dalszym życiu w ekstremalnej naiwności...
woel miec iPoda za 1500PTZ i w kazdej chwili go zamówić (chyba ze bedzie nie dostepny) niż czekac na restocki i miec nadzieje ze uda sie trafić coś przed innymi napalonymi.
wikiwik16, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Członek Lockerz.com od 27 Luteg 2010
(17-03-2010 13:21)wikiwik16 napisał(a): woel miec iPoda za 1500PTZ i w kazdej chwili go zamówić (chyba ze bedzie nie dostepny) niż czekac na restocki i miec nadzieje ze uda sie trafić coś przed innymi napalonymi.
Na takie coś też bym nie liczył. Ludzie! Lockerz ma grubo ponad pół miliona użytkowników, naprawdę liczycie, że jak ruszy sklepik to będą dysponować nagrodą dla każdego? ;/ Sklepik będzie zapewne działał na zasadzie restocków, tylko pewnie będą one częściej. A to, że w każdej chwili będzie można zgarnąć iPoda to już tylko wasza bujna wyobraźnia...
Ale nadzieje trzeba mieć. W końcu lepiej jest mieć wieksze grono "kupujacych" i sprzedawać wszsytko po nizszej cenie niż dowalic cene z kosmosu i miec "kilku chetnych".
wikiwik16, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Członek Lockerz.com od 27 Luteg 2010