Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Evolucja - oszust!?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Cytat:No bo hakerem chyba nie jest... :idea: Ja sie na tym za bardzo nie znam ale znam typa który może wszystko :->

Takim sposobem wcale nie jesteś lepszy... wchodzisz na czyjąś własność, tym samym łamiesz prawo. A o tym przecież mówimy! Proponował bym to załatwić zgodnie z prawem.
Można porozmawiać z jego rodzicami, może mu przemówią do rozsądku i zainteresują co on faktycznie w tej sieci robi...

Na to bym nie liczył, aczykolwiek mogłoby podziałac Tongue

Mi się wydaje, że jego rodzice bym ci nie uwierzyli.. ponieważ byt zrobił słodkie oczka i powiedział, że to nie on... a dowodów jako takich które mógłbyś pokazać jogo rodzicom nie masz. On ma same piąteczki w szkole i pewnie jest oczkiem w głowie tatusia i mamusi.. i wierzą mu bezgranicznie

Jeżeli zapuka policja do drzwi do na pewno uwierzą :->

A ty myslisz ze jak by do ciebie zapukała policja to by nie mieli sie o co przyczepić...
nie wisz ze to całe zarabianie nie jest do końca legal....

Zarabianie w ten sposób nie jest do końca legalne, my nawet nie odprowadzamy podatku od zarobku :-P, więc może lepiej nie zgłaszać tego na policję, chociaż ja się nie wtrącam, zdecyduje o tym Xonic (BizNET :-P) i Ci, którzy stracili kasę na 24bux. Ja na szczęście nic tam nie inwestowałem :lol:

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Myslicie ze policja mu cos zrobi???? Chyba sami w to nie wierzycie. To Polska tu za takie przestepstwa sie nie kaze

bartosx, ale policji to nie obchodzi czy on oszukiwał tych ludzi, czy nie. Wystarczyim udowodnić, że on ZAŁOŻYŁ BUX'A - to jest w Polsce nielegalne...

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Ale jakie macie dowody oprocz tej rozmowy (taka rozmowe to ja se moge sam napisac) i wkrecic kogos

Straciłem moje 7 $... Niech oddaje złodziej Wink
Odpowiedz