Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
napisałeś "przez internet!" więc nie mam przypuszczeń że mi coś zrobisz :-> Nie boję się Ciebie. A jeśli komuś grozisz to bardziej się wysilaj, umiesz bardziej?
[b:-|8025cc787][color=red:-|8025cc787]Nie wiem czy to nie karalne.. ale:[/color:-|8025cc787][/b:-|8025cc787]
[b:-|8025cc787]Xnation[/b:-|8025cc787], mam propozycje - http://szuwi.com/ tam zaczniesz z czystym kontem :-|
Xnation napisał(a):Nie muszę skoro czyste konto mam tu :idea: Zaś tobie by się przydało bo masz warna :mrgreen:
Warna dostałem jak bylem dość nowy na forum... a tak dokładniej to było tak, że nie zrobiłem TAGu w temacie po czym któryś z modów napisał, że mam dodać tag... ja tego nie zauważyłem i nie dodałem.... no i warn. koniec... :idea: