Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wszystko spoko, tylko strasznie wolno chodzi teraz strona bo pewno każdy ogląda filmiki.
No i dupa będzie jak za punkty będzie można dostać tylko zniżkę na jakąś nagrodę, a resztę będzie trzeba dopłacić w $.
PS. Jak się komuś filmiki nie podobają to niech tu nie narzeka tylko napisze do lockerz jakie chce zobaczyć - to jest dopiero BETA i testują co i jak. I nie oczekujcie cudów, ja tam mogę oglądać nawet cały czas jak Odyss liże ekran, byleby się PTZ nabijały
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2010 18:19 przez Tech.)
no i ja mam problem obejżałem 3 filmy wchodze pare godzin później i czarny ekran odświeżam klikam od nowa play loguje się zmieniałem przeglądarki i nic ;/
Spoko, szkoda tylko, że nie powiedzieli, że niedługo "PLAY" wprowadzą, to bym kupił bilet na fale i miałbym na PSP, a tak? Zbiore ptz, a biletu nie będę miał. Zlamili konkretnie ;/