Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Subvert and Profit

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Ja czekałem 3 dni

gorzo napisał(a):cos przez ostatnie 2 dni zadań nie mialem Sad

a po czterech już dostałeś ?

Ja również czekam już 2 dni i nic ...

mi brakuje 1$ do wypłaty

Bardzo bym prosił o pomoc odnośnie weryfikacji Stumple Upon w SaP. Byłbym bardzo wdzięczny. :| Po prostu nie mogę w żaden sposób zweryfikować że założyłem konto. Klikam kciuk do góry i nic to nie daje. Co robić? :roll:

ja mam taka sama sytuacje :cry:

Klikasz kciuk i wychodzisz ze strony wchodzisz na S&P i klkasz I done czy jakoś tak

ale ja nie mam tego i'm done mam tak tylko po zadaniami z digg

proste żeby mieć weryfikacje musicie napisać po angielsku do admina i on wtedy wam zaakceptuje SU

a moglbys mi napisac taki tekst ktory mam wyslac ?bo nie znam az tak dobrze angielskiego

Welcome I have not verified account in StumbleUpon . I have status needs verification. I please verification my account in StumbleUpon. Thanks

tak może być ?? jak ktoś bardziej zaawansowany z anglika to niech to poprawi
a podlibyscie tego meila do admina bo jakos nie moge go znalesc na stronie
Odpowiedz