Dzień 57
Witajcie moi drodzy Czytelnicy! Minęło 2 tygodnie od ostatniego wpisu, więc czas na podsumowanie tego co działo się w tym czasie. Standardowo lecimy w punktach.
1. W ciągu ostatnich 2 tygodni
kryptowaluty zleciały bardzo mocno w dół przez kryzys związany z Koronawirusem. Nie przejmujemy się i robimy dalej swoje
2. CoinDeal za ostatnie głosowanie przyznało mi token CDL. Od razu także ogłoszono nowe głosowanie, które rozpoczyna się już JUTRO. Ponownie, aby głosować trzeba posiadać 100 CDL na portfelu w CoinDeal. Lecimy dalej po kolejne darmowe krypto!
3. Pojawiły się kolejne mocne Airdropy. MORPHER oraz Ecoin mogą być petardą początku roku. Kto jeszcze się nie zarejestrował to odsyłam do opisów wyżej i rejestracji z moim reflinków. Dropy mogą być sporo warte, więc myślę, że można poświęcić im chwilę.
4. Oczywiście w dalszym ciągu zbieram tokeny z dwóch kranów: Publish0x oraz Netbox. Walczymy dalej i budujemy swój portfel. Moim celem jest zebranie 10000 NBX z darmówek i odpalenie swojego MN, który daje fajne naliczenia. Jeżeli masz jakieś NBX i chcesz je sprzedać zapraszam na PW.
5. Trading 212 oczywiście wypłacił i na moje konto wpłynęło całe 325 złotych. Tak naprawdę poszło na przyjemności. Do wypłaty pozostało jeszcze 61 złotych, które zlecę wkrótce. Promocja została zakończona i jestem zadowolny z jej przebiegu.
6. Wypłata z ClipClaps znajduje się już na moim PP - wypłacone 15$. Wydam je na skupowanie NBX z forum.
7. Kilka dropów trwa i czekam na ich zakończenie oraz wypłatę. Takie tematy jak Pyrrhos, OPTA czy Weemat już się kończą i za chwilę będą wypłacać.
8. Zakończył się drop GEChain, który jest bardzo obiecujący. Udało mi się pozyskać 48 poleconych. Jeżeli obecna wartość około 0,01$ się utrzyma to kwota około 70$ powinna zasilić moje konto. Dystrybucja zaplanowana jest na 1 kwietnia.
9. Wszystkim, którzy śledzą mój dziennik, życzę dobrego tygodnia! Dodatkowo pamiętajcie, że mój cały portfel jest bez żadnej inwestycji i jesteśmy obecnie w sporym dołku, dlatego też przyrost wartości portfela jest znikomy.
Obecny portfel (wartość: 29,82$):
- 720 EVEN
- 239 NBX
- 322 CDL
- 12,29 BAT
- 4695 SAT
- 0,01739 ETH
- 7000 NAMTT
- 10001 KET