Dzień 1
Dzień pierwszy dziennika, a zarazem jego początek będzie to podsumowanie tego co zrobiłem do tej pory. Jako, że działam w temacie od końcówki 2019 roku, to na chwilę obecną nie będzie tego dużo.
Projekt, który wypłacił na tą chwilę tokeny to EVEN - otrzymałem na mój portfel Trust 720 EVEN (obecnie bez żadnej wartości)
Dodatkowo:
- SmartX - w tym projekcie zbieram token SAT (jest to kolejna runda) - poprzednia jak najbardziej została wypłacona na portfel, więc kopiemy sobie monety

- Global Coin Market - tutaj drop na telegramie 1000 GCM
- Netbox - korzystam z przeglądarki Netbox - na start dostajemy 20 NBX za rejestrację i założenie portfela. Codziennie dodatkowo za samo korzystanie z przeglądarki otrzymujemy także NBX. Na chwilę obecną cena to 0,20zł, ale sukcesywnie idzie w górę. To co zarobię z dziennych zbiorów wrzucam w Stake i monety same pracują. Na chwilę obecną posiadam 29NBX
- Trading212 - Stan konta na dzień dzisiejszy to 243 złote zupełnie bez inwestycji. Posiadam obecnie 3 refów w tym programie. Kwota do wypłaty będzie dostępna około 10 lutego. Do tego czasu kwota będzie się zmieniać, ponieważ nie sprzedaje akcji do czasu wypłaty
Jest jeszcze kilka tematów, ale tam dropy już się zakończyły i czekam na wypłatę środków.
Obecny portfel (tutaj będę wpisywał informację co obecnie posiadam na swoim portfelu) :
- 720 EVEN
- 29 NBX (około 5,8zł)
Tak jak pisałem, posiadam też FP na którym jest opisane większość Dropów.
Obecna liczba fanów:
75 osób