Więc post trochę opóźniony z racji tego że wolałem zebrać trochę więcej rzeczy do kupy
Co udało się zrobić :
1 . Zadanka ze szkoły podstawa ( dziś miła lektura w postaci książki Urządzeń Techniki Komputerowej a dokładniej Karty EGA i VGA)
2. Kurs GIR ( 1 lekcja - 6 tematów )
3. Zakup monitora od znajomego w okazyjnej cenie 30zł miał pójść na resale ale stwierdziłem że mi się przyda np. podczasu kursów programowania bo ciężko na pół ekranie jest pisać kod który jest zgnieciony [ SAMSUNG - SyncMaster 933HD ] niestety wejscie VGA czekam na konwerter na HDMI 20zł zapłaciłem ma być w Środę?
4. Film na yt zrobiony jutro wrzutka
!
5. Dodane kilka relacji na IG i znalazłem 2 użytk. do współpracy jutro mamy się dogadać co i jak
6. Mam pomysł jak przeobrazić 1 z nieużywanych kont na IG ( 2 konta na sprzedaż )
7. Czekam na odpowiedzi z OLX wsp. kart graficznych spróbuje swoich sił w jakiś drobnych naprawach i resale'u.
8. Założyłem nowe konto na Steemit bo tamto mi nie pasowało dziwny nick u3839rhdjd itp.. 
9. Kontent na Steemit
No więc dziś tak przemyślałem nad czym tak naprawdę powinienem się skupić i wydaje się że takie są moje główne cele:
1. Edukacja ( GIR , dokończyć C++ , Python (czuje się w nim lepiej niż jakimkolwiek innym)
Porobić więcej zadanek z Sieci
Dalej cisnąć z wiedzą o hardware - np. oglądaniu różnych kanałów serwisowych jak WavePC itp spora porcja wiedzy.
2. Codzienna aktywność na głównym IG - sprawia mi to przyjemność gdyż to temat mojego małego hobby w dodatku już fajnie działa nam community.
Serwer Discord ma już 140 osób / śr. 30 online
Organizuję tam różne pogadanki i dyskusje a od Kwietnia będę robił konkursy z drobnymi upominkami odemnie bo zostało mi trochę gadżetów od sponsorów.
3. Pisanie bloga o Steemit (temat podam na dniach)
i spróbuję tych sił w byciu Januszem - Majstrem OLX.
No i adaptacja tego 1 konta IG o ile czasu mi zostanie.
Mam nadzieję że nie przynudziłem ale narazie trzeba rozpocząć nowe projekty
Co jutro :
1. Zadanka szkolne
2. Kurs (GIR na C++ wstrzymam się do momentu odebrania konwertera do 2 monitora, ale ma swój mały projekt do skończenia w ramach samorozwoju heh
2 )
3. Kilka relacji na IG + post
4. Jeśli zaakceptują konto 1 wpis na Steemit
5. OLX przeszukać
6. Wrzucić filmik na YT
7. Adaptacja konta IG pod nowy kontent
Dziś bez adnotacji bo jestem na telefonie i strasznie nie wygodnie mi się tutaj piszę i dba o estetykę.. Więc wybaczcie i dobranoc

KaRoLeK535, dumny członek
http://zarabiam.com od Sep 2018.