Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy!
A chyba się zarejestruje. Jeśli naprawdę wypłaca to za takie stawki nawet opłaca się tam klikać. W końcu to chwila roboty.
Ale wciąż mam wątpliwości czy serwis faktycznie będzie wypłacał. Kiedyś za takie reklamy w buxach się dostawało maksymalnie 1 grosz, a teraz ponad 20 groszy? Za dobrze to wygląda, no chyba, że buxy też eweluują i wreszcie się rozwinęły
Serwis wygląda dobrze, biorąc pod uwagę, że stawki spadły, a za niektóre reklamy nie wypłacają, to oznaka uczciwości właścicieli. Każdy widzi za co ile dostanie. Miejmy nadzieję, że się rozbudują.
A która to reklama bez prowizji bo ja mam wszystkie z prowizją
Reklamy mają też limit kliknięć oraz ile się dostaje punktów aktywności wystarczy kliknąć w napis pokaż
Fajnie by było bo mam ponad 100 poleconych to może zgarne bonus za nich
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2019 10:40 przez grzego44.)
Serwis bardzo co do zasady przypomina "sławny" https://zarabiam.com/Temat-SCAM-ermail-76464 . Ciekaw jestem co z tego wyniknie... choć to serwis raczej nie dla mnie system referali mają spaprany totalnie