CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! (/Temat-CashIsBack-pl-zarabianie-na-klikaniu-w-reklamy-164517) |
CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - Itachi198 - 27-09-2019 23:53 Cytat:Temat zarabiania na klikaniu w reklamy jest stary jak… internet, ale jednak wciąż jest na topie. Młodzi ludzie szukając w sieci sposobów na łatwe dorobienie sobie do kieszonkowego czy pensji często zastanawiają się czy nie warto zapisać się do jakiegoś programu oferującego możliwość zarabiania w zamian za klikanie w reklamy. Pytanie – czy warto się w to zaangażować czy może odpuścić sobie ten temat.Opis skopiowany z konkurencyjnego forum. Jest to artykuł sponsorowany. Serwis płaci za klikanie w reklamy jakie dostajemy na pocztę. Za 5 reklam, czyli 30 sekund pracy zostało doliczone do mojego konta 1,26zł! Jak tylko dozbieram do wypłaty to wrzucę tu dowód wypłacalności (20zł). Czysty link: https://cashisback.pl Ref link: https://cashisback.pl/pp-9CC60908 Jeśli zarejestrujecie się z ref linku z automatu dostajecie 2nd level, a więc wasze zarobki są proporcjonalnie wyższe, niż na załączonym zrzucie ekranu, na którym mam 1st level (*podczas wykonywania akcji miałem 1lvl). Jeśli polecona przez Was osoba wbije 5 level to dostajecie 10zł bonusu. Prowizje za akcje zaczynają się od 40% na 1lvlu a kończą na 60% na 10 lvlu. (wartość procentowa dotyczy przychodu firmy cashisback od reklamodawców) Program jest bardzo intuicyjny, ale jeśli ktoś ma jakieś pytania z chęcią odpowiem na miarę moich możliwości ------->FAQ<-------
Myślę, że wiele osób skorzysta na tej wrzutce, praca nie zajmuje wiele czasu, a nawet te 1-2zł dziennie zawsze się przyda Jak wspomniałem wcześniej, podrzucę tu dowód wypłacalności najszybciej jak tylko to będzie możliwe. Pozdrawiam serdecznie i życzę wysokich zarobków. Itachi198 #Edycja Dowód wypłacalności --> RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - ZarabianieO - 28-09-2019 00:09 Ktoś może już działał na tej stronie i może potwierdzić jej wypłacalność? RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - i3yo12 - 28-09-2019 08:38 Po ilu zaczynają wysyłać reklamy? RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - Itachi198 - 28-09-2019 10:05 (28-09-2019 08:38)i3yo12 napisał(a): Po ilu zaczynają wysyłać reklamy? Te 5 reklam dostałem praktycznie instant, po rejestracji. Dziś jeszcze nie mam nowych, sądząc po datach akcje mogą się pojawiać nawet co kilka dni. Jest to bardzo świeży program, pierwsze informacje o nim znalazłem z 27 sierpnia br, więc dopiero startuje. Wraz ze wzrostem użytkowników kampanii winno być więcej. RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - skylones - 28-09-2019 10:06 Dopiero co zrobiłem tam konto i już dostałem kilka maili i mam już w oczekujących 1,29zł. Mam tylko 2 pytania. Ile trzeba czekać aż z oczekujących będzie do wypłaty i na co wypłacają? RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - Itachi198 - 28-09-2019 10:10 (28-09-2019 10:06)skylones napisał(a): Dopiero co zrobiłem tam konto i już dostałem kilka maili i mam już w oczekujących 1,29zł. Mam tylko 2 pytania. Ile trzeba czekać aż z oczekujących będzie do wypłaty i na co wypłacają? Na pierwsze pytanie, nie jestem jeszcze w stanie odpowiedzieć, sam jestem ciekaw. Wypłacają na konto bankowe, bez żadnych prowizji. Nic mi nie wiadomo o innych metodach wypłat. RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - zabada1990 - 28-09-2019 10:27 pisze ze trzeba czekac do 30dni zanim przejdzie do wyplaty RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - Ewcia6000 - 28-09-2019 10:48 zapisana z refa RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - nik5pl - 29-09-2019 05:22 wygląda ciekawie, poszło z refa RE: CashIsBack.pl - zarabianie na klikaniu w reklamy! - thrasherek - 30-09-2019 09:25 Zapowiada się nawet fajnie. Poszło z refa |