Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@kangurek Jeżeli zarejestrowałeś się z czyjegoś reflinka to chyba nie otrzymasz 5 est coins tylko vouchery zniżkowe na przelewy, których nie da się wypłacić. Aby otrzymać 5 est coins wymienialne na 5 euro należy zarejestrować się z czystej strony. Poza tym uważajcie na jakie konto bankowe zlecacie wypłate, ponieważ wasz bank może pobrać prowizje z powodu odbioru przelewu zagranicznego, a to kosztuje nawet 5-10 zł.
@Dannyk no właśnie wszystko zgodnie z Twoją instrukcją. Z resztą wczoraj robiłem sobie i wszystko SI Portfel jest
@tjt1 zrobiłem z czystego linka, bez refów.
A swój robiłem z refa @Dannyka i nie było problemów
kangurek nie mogłeś robić z mojego refa bo to nie mój temat ale ok
Jeśli masz otwarty rachunek Est-Coin i po kliknięciu w link który podałem wcześniej nie dodaje kaski to nie wiem
@Dannyk przepraszam. Być może masz rację. Fakty są takie że zrobiłem z refa. A z czyjego ? Nie pamiętam. Ktoś coś dostał, chwała mu za to
No nic poczekam chwilkę, może będzie ok.
(05-06-2019 22:41)Molekh napisał(a): Próbowałam już parę razy wypłacić i nadal odrzuca, na dole wrzucam link ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić, będę bardzo wdzięczna bo może ja jestem jakaś ułomna...
Popraw obrazek bo nie widać
Ok wszedłem po linku. Napisz do supportu że masz problem z przelewem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2019 22:47 przez Dannyk.)