Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta

Autor Wiadomość
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta
Sprawdź:
Zrób tak jak ja. Skorzystaj z netu w komórce, nie w wersji mobilnej tylko normalnie wejdź na stronę.
Dokończ weryfikację, aparatem z telefonu, który u mnie był potraktowany jak kamerka.
Jeśli ktoś ma problemy z wypłatą, nie ma konta na giełdzie, nie ogarnia świata krypto. Zapraszam na priv lub do tematu poniżej (sygnaturka). Smile
Działa wam za każdym razem? Od wczoraj mam problem - po pozytywnej weryfikacji kont nie przyznaje XLM. Co radzicie w takiej sytuacji? Czy ktoś ma podobny problem?

Piotr_S, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2017.
Ja mam taki problem, że praktycznie po potwierdzeniu prawkiem dostałem hajs na blockchain w sekunde Smile

Podałem adres XLM z bitaby'a do wpłat XLM, ale już mineło jakieś 18 godzin i nie mam XLM na koncie bitbay. To możliwe?

Obawiam się, że nie podałem jakiegoś MEMO ID, które jest podane na BITBAY!

Teraz hajs mi nie dojdzie?

?
#edit. na blockchain mam napisane, że transakcja potwierdzona, więc jak to mogło nie dojść?
Przeczytaj wcześniejsze wpisy. Ja zrobiłem to samo. Nie podałem MEMO ID. Musisz napisać do supportu. Zapierdzielą Ci 20%.
(16-04-2019 14:53)rejwus15 napisał(a):  Ja mam taki problem, że praktycznie po potwierdzeniu prawkiem dostałem hajs na blockchain w sekunde Smile

Podałem adres XLM z bitaby'a do wpłat XLM, ale już mineło jakieś 18 godzin i nie mam XLM na koncie bitbay. To możliwe?

Obawiam się, że nie podałem jakiegoś MEMO ID, które jest podane na BITBAY!

Teraz hajs mi nie dojdzie?

?
#edit. na blockchain mam napisane, że transakcja potwierdzona, więc jak to mogło nie dojść?

Kurde tak ciężko przeczytać chociaż notkę autora tematu, już nie mówię o reszcie komentarzy. Co 3 post, jest przypominane o ID MEMO (w polskiej wersji Notka).
Czytanie nie boli, zapraszam ^UP^ pokerface
Zerknij w szczegółach tej transakcji czy jest podany adres MEMO czy masz N/A.

Jeżeli oczywiście nie jesteś tego pewien. Jeśli źle to zinterpretowałem to przepraszam i odsyłam do kolegi wyżej Smile

transformice100, dumny członek http://zarabiam.com od May 2018.
(16-04-2019 14:41)Piotr_S napisał(a):  Działa wam za każdym razem? Od wczoraj mam problem - po pozytywnej weryfikacji kont nie przyznaje XLM. Co radzicie w takiej sytuacji? Czy ktoś ma podobny problem?

Też tak mam robiłem wczoraj o 22 konto, a xlm do tej pory nie ma :/ maila że jest zweryfikowane dostałem prawie od razu po założeniu

Marszal, członek http://zarabiam.com od Nov 2010.
Ja mam to samo konto zweryfikowane a po XLM ani śladu :/
Mam jakieś mało sprawdzone info, że niby teraz to ręcznie weryfikują i przydzielają. Jest szansa że Ci którzy czekają, dzisiaj powinni dostać XML Smile
Odpowiedz