Sprawdź:
Ok, pora podsumować ten miesiąc tragedii, przed ostatnim tygodniem działania.
Zacznijmy od yt gdzie miałem działać - wystartowałem z 2 stażowymi kontami, jedno wh drugie bh, pierwsze zostało zbanowane za TOS, co zabawne filmy najpierw zostały zdjęte, następnie przywrócone po tym jak się odwołałem, na następny dzień po odwołaniu dostałem perm bana

, pod nisze bh zrobiłem 4 filmy i wszystkie dostały bana za prawa autorskie, tak jak konto.
Próbowałem też działać na instagramie, wykorzystując swoje stare konta, ale dostałem weryfikacje meilową, a na meilu dostałem kolejną weryfikacje tele xD, więc konta przepadły.
Pisałem też, że zamierzam uaktywnić swoją starą stronę z hackami, ale chyba już nie muszę - zostałem zbanowany w google za spam, najciekawsze jest to, że strona miała tylko 2 posty

.
Następnie przechodzimy do facebooka, ale uwaga - tutaj nie zostałem zbanowany całkowicie - facebook stwierdził, że moje konta padły ofiarą phishingu, więc cofnął publikacje wszystkich moich stron, zasięg po przywróceniu -90%, dodatkowo moja największa strona budowana od początku została zdjęta za prawa autorskie, (tylko ja poleciałem, chociaż konkurencja ma większe strony o tej samej niszy lol), więc całkowicie straciłem jakieś 50% ruchu.
Jedyny plus jest taki, że zarobki w tym miesiącu wyniosły
$310.75, więc mam coś na otarcie łez.
Na razie brak jakiś planów, zastanawiam się co robić dalej, bo mi się lekko skończyły pomysły.
Pozdro