Czary mary, gdzie są moje dolary? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czary mary, gdzie są moje dolary? (/Temat-Czary-mary-gdzie-sa-moje-dolary-155885) |
Czary mary, gdzie są moje dolary? - Bob5634 - 16-04-2018 14:12 Witam wszystkich, biorąc pod uwagę mój staż na forum mógłbym się nazwać weteranem zarabiania, ale chyba tylko w kwestii czasu spędzonego tutaj, a nie zarobków 2 . Zarabiam w internecie od 2011 roku, niestety bez większych sukcesów, głównie przez to, że zawsze szybko traciłem motywację kiedy pojawiły się przeszkody , a większość kasy którą zdobyłem poszła na wsparcie finansowe rodziców w trudnych chwilach. I teraz jestem spłukany , więc zaczynam od zera. Koncentruje się na faceboku, ponieważ mam na nim największe doświadczenie - a zarabiać będę na ogads . Ogólne cele jakie teraz stawiam to prowadzenie i promocja ofert na fp. Mam nadzieję, że dzięki temu dziennikowi nabiorę systematyczności i w końcu osiągnę sukces. Pozdro wszystkim RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Bob5634 - 17-04-2018 07:45 Skoro publiczność się już zebrała, muszę podsumować pierwszy dzień pracy. Co zrobiłem: Stworzyłem 3 fp, dotyczące tej samej niszy, ale na każdym będę inaczej promował oferty. Zaplanowałem 5 postów dziennie na każdej z nich. Zakupiłem najtańszą domene aby podpiąć pod nią locker z ogads. Następne plany to; Przejrzenie swoich zakładek aby ogarnąć które zapisane nisze mogę wykorzystać. Dalsza promocja fp. Stworzenie content lockerow na ogads Pozdro RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Wojtek574 - 17-04-2018 12:11 Ciekawe wygląda jestem ciekaw jak ci pójdzie z tym fb bo nie ukrwajmy ale fb jest jak kobieta nigdy nie wiadomo o co mu chodzi heh tak czy siak powodzenia będę wpadal i nie opuść za szybko dziennika RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - ken2000 - 17-04-2018 12:15 powodzenia RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - daro555 - 17-04-2018 22:33 Powodzenia RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Hoolig4n - 17-04-2018 23:32 Polecam Ci kupić reklamę fb ads. Jeżeli potrafisz dobrze zdefiniować grupę odbiorców, to przewala się taki hajs, że szok RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Bob5634 - 18-04-2018 08:03 Żeby myśleć o fb ads, trzeba najpierw mieć jakąś kase na reklamę. Ok, co wczoraj zrobiłem: Stworzyłem content locker i podpiąłem go pod domene. Zaplanowałem posty na stronach. Nie przejrzałem zakładek, ale dodałem chyba z 50 nowych. plany na dzisiaj; Dalsza promocja fb. Stworzenie kolejnej strony. Utworzenie grup do obecnych stron. Dodanie linku z lockerem na jedną ze stron i zobaczenie jaki będzie efekt. RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Bob5634 - 19-04-2018 08:01 Ok, kolejny dzień pracy . Co zrobiłem; Utworzyłem kolejną stronę (łącznie posiadam 4) Dodałem grupy. Dodałem post z linkiem i wczorajsze zarobki wyniosły $1.43 Cele na dzisiaj; Dalsze i nudne promowanie stron, obecny cel to osiągnięcie co najmniej 400 wyświetleń dziennie do końca tygodnia. Pozdro RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - Kasiorka3000 - 19-04-2018 09:10 W jaki sposób promujesz fp? na grupach na fb? RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi - kukiz87 - 19-04-2018 09:24 Też jestem ciekaw podpinam się do pytanie wyżej |