Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nastała mała cisza..przed burzą kryptowaluty są zamrożone Chciałbym dokupić VIBE, dlaczego?5 lutego zaczyna się Super Bowl i miliony amerykanów zobaczą reklamę VIBE i Monstera, podobno ma też wejść na bittrex dlatego chcę wypłacić z Aliexpress 450$ i przelać na Binance- 25% przeznaczyć na zakup VIBE.
Jeszcze nigdy nie wypłacałem z epn i może ktos wie jak długo kasa idzie na PayPala?Jakieś prowizje?
EPN: dziś słabo, nie miałem wczasu na neta i tylko 6.9$
LeadNetwork: 273 PLN z automatu
Krypto: dziś była ładna rzeź, VIBE na którego polowałem udało się kupić niemal idealnie w dołku, kupiłem 490 szt po 0.38$ i sprzedałem po 0.48$ =49$
Całkeim prawdopodobne, że BTC znów poleci (po cichu na to liczę) wtedy zrobię konkretne zakupy, mam w planach dorzucenie 10 tysiecy PLN
Zysk dzienny: ~ 458 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2018 23:48 przez TelegramGrzegorz.)
Podsumowanie kolejnego dnia:
EPN: 21$
LeadNetwork 399 zł póki co
Krypto:
Kupiłem znów VIBE, mogłem zamknać przy 7300 satoshi ale liczyłem, że poszybuje jeszcze w górę, później wpadł kumpel i przespałem sprawę..Chwilę potrzymam
Miałem chwilę zawahania i znów czekałem pazernie na większy zysk i o 4 w nocy zostawiłem jednak to co miałem.Wtedy chciałem sprzedać po 7500 satoshi ale ostatecznie się wstrzymałem co było dobrą decyzją.Przy ponad 10k rano zostawiłem licząc na jeszcze większe wzrosty i to mnie zgubiło, muszę się nauczyć radzić z tą pazernością bo to nie tędy droga
Ostatecznie sprzedałem z zyskiem po 0.30$ na sztuce, czy dobrze zrobiłem?Sie okaże
PS.Dziś w nocy tj. z niedzieli nas poniedziałek 30 minut po północy polskiego czasu rozpocznie się Super Bowl 52.Ostatnio cena wynosiła 0.60$ i po reklamie skoczyła do około 1.40$ (potem spadła) czekam na mozliwy spadek i ewentualnie znów kupuję (tak wiem że dziwnie to wygląda )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2018 16:55 przez TelegramGrzegorz.)