Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zawsze mnie zastanawiało czym się kierują ludzie w kupowaniu ciuchów po 300zł za jakieś polo niż ciuchów z popularnych sieciówek: House/Reserved itp.
Jakość takich ciuchów jest lepsza czy o co tu chodzi?
W każdym bądź razie pieniądze wydane na siebie to dobra inwestycja o wiele lepiej i atrakcyjniej się człowiek czuje w takich ciuchach oraz z przypływającą pewnością siebie rozgląda się za piękną płcią przeciwną
(07-01-2018 17:22)Bazor napisał(a): atrakcyjniej się człowiek czuje w takich ciuchach oraz z przypływającą pewnością siebie rozgląda się za piękną płcią przeciwną
@Hidekii - wybacz, ale odzież za 5k i ipada za 4k mogłeś sobie darować. Nie masz jeszcze tyle, żebyś mógł korzystać, jeśli to jest twój kapitał to powinienieś go inwestować a nie tracić tak szybko i łatwo. Ja zawsze byłem, jestem i będę oszczędny i na złe mi to nie wyszło, a wręcz przeciwnie. Takie jest moje zdanie.
(07-01-2018 17:22)Bazor napisał(a): Zawsze mnie zastanawiało czym się kierują ludzie w kupowaniu ciuchów po 300zł za jakieś polo niż ciuchów z popularnych sieciówek: House/Reserved itp.
W każdym bądź razie pieniądze wydane na siebie to dobra inwestycja o wiele lepiej i atrakcyjniej się człowiek czuje w takich ciuchach oraz z przypływającą pewnością siebie rozgląda się za piękną płcią przeciwną
Tommy,Polo to są marki ekskluzywne,eleganckie a House itp to zwykłe przeciętne ubrania gdzie stać przeciętnego kowalskiego i niczym się one nie wyróżniają bo wszędzie jest to samo logo tak jest w każdej sieciówce
(08-01-2018 18:31)patttson napisał(a): Jak na moje nie powinieneś zaglądać nikomu do portfela - odzież i ipad moglbyc rowniez inwestycja w siebie
Podzielił się tym na forum, więc krytyka jest jak najbardziej na miejscu.
Sam nie widzę sensu w wydawaniu 5k na ciuchy tylko po to, żeby mieć inne logo, no ale może miał w tym jakiś cel. Oczywiście jego sprawa, jak wydaje własne pieniądze, nie każdy ma obowiązek oszczędzać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2018 02:31 przez Xanter98.)
(07-01-2018 17:22)Bazor napisał(a): Zawsze mnie zastanawiało czym się kierują ludzie w kupowaniu ciuchów po 300zł za jakieś polo niż ciuchów z popularnych sieciówek: House/Reserved itp.
Tommy,Polo to są marki ekskluzywne,eleganckie a House itp to zwykłe przeciętne ubrania gdzie stać przeciętnego kowalskiego i niczym się one nie wyróżniają bo wszędzie jest to samo logo tak jest w każdej sieciówce
Tommy, Polo, Lacose, to marki, które na widok mam ochotę rzygać, bo co druga plastikowa lampucera i dresiarz chodzą w tym gównie podrobionym z chin. Ot taka to moda