Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
whitepress.pl - zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu!

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu!
Sprawdź:
Wypłaca nadal? Opłaca się wchodzić z snapem 8k?
jakis janusz biznesu zwietrzyl interes
http://allegro.pl/zarabiaj-na-instagram-...13471.html
poda ktoś takie na oko przeliczenie z 3k obs na insta ?
Jak Wam idzie?
Ja mam uzbierane 200 zł NETTO ale to z reffów aby. w poniedziałek pojade do kuzynki wydrukować rachunek i podpisać i im skan odeślę i zobaczymy jak szybko wypłacają, z reffów na samym fejsie szybko idzie zarobić, tzn nie wiem jak teraz ale ja te 200 zł tzn ok 160 zarobiłem w może łącznie 2-3 h, bo 40 zł z reffów z ZC wpadło
(17-11-2017 18:53)Miedziany napisał(a):  Ja mam uzbierane 200 zł NETTO ale to z reffów aby. w poniedziałek pojade do kuzynki wydrukować rachunek i podpisać i im skan odeślę i zobaczymy jak szybko wypłacają, z reffów na samym fejsie szybko idzie zarobić, tzn nie wiem jak teraz ale ja te 200 zł tzn ok 160 zarobiłem w może łącznie 2-3 h, bo 40 zł z reffów z ZC wpadło

Duży masz ten FP?
dawajcie znać jak wam idzie, jakie wielkości macie fb,insty etc.
Czemu profile z memami nie przejdą ? Z tego co widziałem to np. Sucharcodzienny widnieje u nich na stronie jako influencer - http://www.szymonslowik.pl/recenzja-modu...uencerami/
(18-11-2017 21:00)xela94 napisał(a):  
(17-11-2017 18:53)Miedziany napisał(a):  Ja mam uzbierane 200 zł NETTO ale to z reffów aby. w poniedziałek pojade do kuzynki wydrukować rachunek i podpisać i im skan odeślę i zobaczymy jak szybko wypłacają, z reffów na samym fejsie szybko idzie zarobić, tzn nie wiem jak teraz ale ja te 200 zł tzn ok 160 zarobiłem w może łącznie 2-3 h, bo 40 zł z reffów z ZC wpadło

Duży masz ten FP?
Przecież wyraźnie napisałem że zarabiam na reffach tam a nie na fanpageach itp
Małe sprostowanie, dzisiaj sprawdzałem i niestety już potrzeba 5tys obserwujących na instagramie, a nie 1tys Sad W sumie różnica nie duża bo przy 1k zarobki i tak były mierne
Odpowiedz