whitepress.pl - zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: whitepress.pl - zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! (/Temat-whitepress-pl-zarabiaj-na-Snapchacie-Instagramie-Facebooku-Blogu-151040) |
whitepress.pl - zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Miedziany - 23-09-2017 14:03 Witam, ostatnio trafiłem na serwis WhitePress, na którym jeśli mamy rozwinięte profile social media lub blog: Snapchat +1000 obs Instagram +1000 obs YT +500 sub FB (Fanpage) +5000 like Twitter +1000 obs To możemy zarabiać poprzez umieszczanie na tych profilach nie wiem jak to nazwać więc napiszę że zarabiamy po prostu na umieszczaniu 'reklamowych' postów . Niby płacą dowody wypłat w necie są, jak uzbieram i wypłacę to dam screena Jeśli chcesz się zarejestrować to zapraszam do rejestracji z reffa: KLIK Lub czysty link: KLIK RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - ComboThe - 23-09-2017 15:46 Ile można zarobić z takiego fp? RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Mistax - 23-09-2017 16:07 Jak na snapie umieścić taką reklamę? Na my story? RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Dante_/ - 23-09-2017 16:59 Zobaczymy, postaram się dzisiaj albo jutro zarejestrować ( instagram ) i pogadam z supportem, zobaczymy jak to wygląda. RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Mistax - 23-09-2017 17:03 Ja też spróbuję ogarnąć 1000 znajomych na snapie i zobaczyć jak to dziala RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Miedziany - 23-09-2017 21:31 Na snapie najłatwiej chyba ogarnąć 1000 obs, a reklamy pewnie na mystory Ja jutro założę konto na Instagramie nowe i spróbuję w miarę szybko je rozbujać i zobaczymy Niby ładnie idzie na tym zarobić jak ma się zaplecze ;d RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - moskou - 23-09-2017 23:05 WhitePress jest legit Na forum ktoś kiedyś postował bardzo konkretne zarobki z tego programu. Także powodzenia RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - Miedziany - 24-09-2017 01:46 No to teraz tylko brać się do roboty i robić hajs! RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - dariuszkow4 - 24-09-2017 08:01 Czyli za to że damy reklamę na mystory i ktoś kliknie w tego snapa zarabiamy ? RE: Zarabiaj na Snapchacie/ Instagramie/ Facebooku/ Blogu! - dom3lek - 24-09-2017 13:03 Tylko instagramy z memami nie przejdą, tak tylko uprzedzam. |