Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-10-2010 10:28)DonHoracy napisał(a): Już w przyszłym tygodniu powinno pojawić się jakieś info odnośnie tego 24/7 Osobiście uważam, że to będzie wielki fail tak jak było z shopem. Niby wejście 24/7 ma zakończyć generalne restocki ale mam przeczucie, że Lockerz kiedyś jeszcze zrobi generala
Shop nie jest failem, jest sklepem, a to, że niektórzy sobie wyobrażali, że będą nagrody tam za darmo rozdawac to tak się przyjeło. Póki co nie ma u nas.
No to trzeba zbierac PTZ bo aukcje na pewno będą wysokie, ja na wiele nie liczę, przynajmniej na początku, jak hamburgery zmarnują swoje PTZ to po miesiącu łatwiej będzie coś złapac.
Pewnie się okaże że bardziej opłacalnie będzie jak się będzie zamawiać z SHOP'u za te ponad 100k, chodzi mi tutaj o elektronike, nie o gre czy koszulkę
Tech napisał(a):PTZty zabierane są z konta dopiero wtedy gdy wygrasz daną aukcję.
Uff, obawiałem się właśnie tego, że jak zalicytujesz to pobiera ptz.
Dla mnie te aukcje to dobrze ale i źle, dobrze bo na początku się bogaci w ptz wykosztują i będzie przez chwile spokój, z drugiej strony zaniedbałem konto i moja liczba ptz jest niska.
Widzę jak ludzie wyprują się z ptz po jakimś czasie i to wcale nie tak długim bo 24 aukcje dziennie a znowu aż tak mega dużo ludzi nie ma po 100k to będzie coś pięknego
Bardzo podoba mi sie pomysł z tymi aukcjami bo bedzie o co powalczyć i największy plus tego wszystkiego to to ze nawet jesli nie wygrasz nie zabiora ci ptz 2