Witajcie z racji iż sieć BTC jest zagrożona na wiele zmian( co jeszcze nie jest do końca pewne ) mam ostatnio mało czasu by coś tutaj wklejać - ale handluję każdego dnia kupuję sprzedaję nic się nie zmienia

Jeśli chcecie znać odpowiedz na jakieś konkretne pytanie zadawajcie je śmiało jeśli będę potrafił pomogę i odpowiem na zadane pytania . Jeśli chodzi o moje zarobki to stawiam sobie takie minimum co miesiąc zrobić z 0.1 btc - 1 BTC i mieć zysk rzędu +/-10k zł na miesiąc . Jak pisałem +/-2 miesiące temu wysprzedałem ponad 90% swoich BTC i chciałem zacząć na nowo z małą kwotą właśnie jaką jest 0.1 BTC. na czas obecny dziś wybija dokładnie 2 miesiąc a moje saldo wynosi 18k zł + 3 tysiace wypłacone co daje 21 tys zł czyli 20 tys zł na plus tak jak sobie to założyłem 2 miesiące temu by zacząć od nowa

dodam że spokojnie mogłem zrobić z tego 0.1 btc w 2 miesiące 5 BTC lecz nie zawsze mogłem być dostępny na giełdach
tutaj dam przykład jak trzeba się ustawiać by dobrze zarobić - ( przykład z miesiąca wstecz kiedy to wchodziła nowa moneta na giełdy - jej cena ico wynosiła coś około 100k satoshi za sztuke moje ustawienie to 13k za sztukę ) Teraz pytanie dlaczego tak nisko się ustawiłem ?

już odpowiadam - ustawienie na 13k dlatego że : lubię 13-stkę , piątki trzynastego to moje szczęśliwe dni , 13k dlatego że mało było BTC ustawionych na kupno wyżej

13k z racji iż ludzie otrzymali swoje darmowe bonusy no i może ktoś wysypie dużo dużo niżej niż cena ICO

ustawiłem się o 1 w nocy i odleciałem przy giełdzie - kiedy obudziełem się o 4 rano już było po
ustwienie kosztowało mnie jak widać 270-280 zł - sprzedanie 50 monet dało mi już zysk 170 zł a zostało mi jeszcze +/- 165 monet . dodam że sprzedałem je już na innej giełdzie po droższej cenie niż te 50 sztuk . z wyliczeń wyszło że z tych zainwestowanych 0.0278 BTC otrzymałem na koniec 0.21 +/- BTC
Dodam wam takie małe info dla tych co mogą nie wiedzieć - Bittrex 2 dni temu dał informacje że spokojnie można u nich trzymać BTC i jeśli nastąpi podział BTC na naszym koncie po 1 sierpnia zobaczymy w saldzie konta dodatkowe BCC- BitCoinCash w skali 1:1 - jeśli macie 1 BTC po 1 sierpnia Będziecie mieć 1 BTC + 1 BCC ( obecna cena BCC - 0.1-0.12 BTC za sztukę BCC ) Z tego co mi wiadomo nie jest pewne czy Trex będzie handlować BCC ale wiadome jest że będzie można je jak coś wycofać od nich z giełdy do innej. Tą samą informacje otrzymałem z Polskiej giełdy Bitbay że można śmiało trzymać BTC u nich ale nie wyprowadzać je z giełdy w dniu 1 sierpnia do sieci BTC by nie było problemów i tak jak w przypadku Trexa na Bitbay jeśli macie BTC otrzymacie nowe BCC w sakli 1:1
https://support.bittrex.com/hc/en-us/art...5000808991