Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
[Zamknięty][Restock] Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ

Autor Wiadomość
RE: Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ
Sprawdź:
zbednym postem jest pierwszy post, tez nie wiem po co robisz z tego wielka tajemnice, ale to juz Twoja sprawa co Cie kreci Wink pozdro
No więc skoro uważasz, że temat jest zbędny to go zgłoś. Nie bez powodu wstawiłem go do działu: nagrody ale jak widać jakiś "uzdolniony" moderator uznał inaczej
no zdradź co to jest Big Grin prooosimy Smile
Niektórzy już się domyślają co zamówiłem, inni pudłują strzelając. Dowiecie się jak przyjdzie Tongue
pees trzy, na 100%
Kolega z banem Wam nie odpowie Big Grin
Horacy można wiedzieć czy podczas nabijania PTZ'ów miałem wykupione UW ? I jakiego bota używałes ?

EDIT :

I chcialbym sie dowiedziec jaka wartość paczki wpisałeś/wpiszesz podczas wysyłania z PE do Polski ?
Wiadomo, że używał UW. To oczywiste ; x

Jak tam paczka kiedy do polski przyleci Big Grin
Tak, miałem wykupione UW Gold a większość filmików oglądałem sam, ręcznie.
Co do bota to HLP ale nie polecam go bo jest bardzo wykrywalny i można wyłapać bana.
Wartość paczki 15$
[Zamknięty][Zamknięty][Restock] Potwierdzenie wartościowej elektroniki zamówionej z Shopu za 100% PTZ
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [POTWIERDZENIE] 5X Redemption, 25 Marzec Dominator 1 2,273 16-04-2011 07:59
Ostatni post: Lubelak
  [ZamkniÄ™ty]restock 5/5 WilkuNSX 40 12,451 19-03-2011 10:12
Ostatni post: Bolt
  [ZamkniÄ™ty][Restock] PS3 MAG, Mousepad oddys, T-shirt oddys. Admin 8 4,210 19-03-2011 10:12
  [ZamkniÄ™ty]Restock 4/5 Dominator 41 13,738 19-03-2011 10:12
  [ZamkniÄ™ty][Restock] Screeny ZamówieÅ„[16.10.2010] Czarny767 36 11,340 19-03-2011 10:10

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: