Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chciałem tylko wtrącić swoje 5 groszy do tego tematu..
Skoro imie i nazwisko jest inne na fakturze, a inne w CEIDG to od razu widać wałek. Jeśli robinhood wliczysz sobie w koszta fejk fakture to Urząd Skarbowy w razie kontroli może sie tym zainteresować i zarówno ty możesz mieć problemy jak i WillBarn.
WillBarn proponuje zwrot pieniędzy więc poszedłbym na to bo tych fanpagy i tak na 99% nie przywrócą (mam doświadczenie w tych sprawach )
Skontaktowałem się z robinhood666 bo podejrzewałem, że WillBarn podał moje dane na tej fejkowej fakturze.
Dużo się nie pomyliłem, imie nazwisko które widnieje na tej podrobionej fakturze to właśnie moje. Dalsze dane, czyli NIP, miejsce działalności i tak dalej, to dane serwisu prowadzącego Gold-Lead.pl.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016 07:46 przez Meloman.)
(07-12-2016 07:20)Meloman napisał(a): Skontaktowałem się z @[robinhood666] bo podejrzewałem, że WillBarn podał moje dane na tej fejkowej fakturze.
Dużo się nie pomyliłem, imie nazwisko które widnieje na tej podrobionej fakturze to właśnie moje. Dalsze dane, czyli NIP, miejsce działalności i tak dalej, to dane serwisu prowadzącego Gold-Lead.pl.
Czytam i nie wierzę .....
Poziom debilizmu oszustów poziom dna już osiągnął po prostu.
Nawet nie myśli co robi oszukując a za podrabianie dokumentów to jeśli się zgłosi dostanie po dupie
Ciekaw jestem czy jak gold szkoli oszustów to czy potem wynajmuje im prawników do obrony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016 09:13 przez mikuss.)
(07-12-2016 07:20)Meloman napisał(a): Skontaktowałem się z @[robinhood666] bo podejrzewałem, że WillBarn podał moje dane na tej fejkowej fakturze.
robinhood666, według mnie mogłeś rozważyć propozycję zwrotu, jak wcześniej proponował Wil..., bo teraz może się wystraszyć i już nic nie odzyskasz.
Mimo to współczuję i walcz o swoje.
Meloman i robinho mam nadzieję, że tego nie zostawicie i zgłosicie go tam, gdzie powinno się zgłaszać takie ścierwa. Inaczej takich typów nazwać nie można.