Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! » OB: OptionTrade, IQoption, BUK: pinnacle, bet365, unibet

Autor Wiadomość
RE: Bukmacherskie siano + opcje binarne
Sprawdź:
Oho, fajny temacik - będę śledzić na pewno. Smile

[Obrazek: h0Fv8fB.png]
jak oglądam twoje filmiki to myślę czy z sts się nie przerzucić na bet365 w sts nie ma połowy meczów o których jest mowa w filmiku Angry
Gdybym obstawiał wszystko w STS, to zostałbym bankrutem, im szybciej się przerzucisz tym lepiej dla Ciebie. Jerk2

Oczywiście kupon, który wrzuciłem na wczesne rano okazał się trafny (co prawda trwa jeszcze mecz Newbee w LOLa, aczkolwiek nie sądzę, żeby coś się tam zadziało dziwnego, bo sporo już wygrywają). Jeśli ktoś zagrał za 57% zysku poprzedniego kuponu, to powinien mieć znowu fajną dniówkę, a ja już szykuję coś na wieczór, więc dniówka się powiększy Lol
(13-08-2016 12:21)XY1 napisał(a):  Gdybym obstawiał wszystko w STS, to zostałbym bankrutem, im szybciej się przerzucisz tym lepiej dla Ciebie. Jerk2

dlaczego bankrutem ?
Stary, masz 12% podatku już na starcie. Czyli z każdego kuponu, który bym wygrał załóżmy przykładowo po kursie 1.60 oddaje 12%... czyli stawiam kafla, ryzykuje tysiąc, który mogę stracić. Jeśli go nie stracę, to państwo zabiera mi 12%, czyli moja wygrana zmniejsza się do czegoś, co postawiłbym po kursie 1.48 ... już pomijam fakt, że kursy na STSie są z reguły bardziej opłakane, niż na becie, co powoduje ogromne ryzyko względem ewentualnego zysku. Xpokerface

Do hejterków, którzy zaraz się doczepią o moje podatki - ja to rozwiązuje w taki sposób, że mam dg na wyspach, cyprze i w PL dwie spółki, więc teoretycznie JEST PŁACONE. Cool

Co do typów na dzisiaj, to zapraszam:

Glosy: DC1 (+1), jigorex (+1)
Nie ma filmiku xd
Proponował bym zrobić coś w stylu od 10/100zł do 1000 zł myślę ze wielkie zainteresowanie by było na forum Idea
Czym nagrywasz,że nawet dobra jakość? Wink Sam gram od kilku lat na zakładach,zarówno bet365 jak i betfair.Gram podobnymi stawkami jak Ty,chociaż zdarzały się większe.Mogę w wolnej chwili się na pw odezwać? Mam parę pytań/przemyśleń... Smile Pozdro i powodzenia!
@Kirito92 - jest Jerk2
@jigorex - myślałem nad jakimś projektem składkowym, w stylu "wrzuć 2 dychy i wyciągnij po tygodniu stówę" z gwarantowanym zwrotem (z mojej kieszeni), gdyby się nie powiódł, ale nie wiem jak to zrobić od strony mojej wiarygodności i ewentualnego limitu uczestników, ciągle nad tym myślę.
@Kurus92 - ip6+, odzywaj się, z chęcią pogadam Cool
Glosy: DodoKato (+1), DC1 (+1), Kurus92 (+1)
jak coś to chętny jestem Smile
Wątek zamknięty