Landing Page zawsze ma szumne hasła i ma przyciągnąć klienta, ważniejsze jest co później w mailingu i filmikach ludzie dostają - jeśli bardziej rozbudowane informacje i wspomina się o ryzyku, to ja nie widzę tutaj problemu.
Tak samo jak Wy nie widzicie problemu w ledwo widocznej stopce z kosztami SUB SMS

I tak samo jak nie widzę problemu jak mi Tymbark w reklamie mówi, że mają 100% soku, czy też Audi obiecuje wypasiony model za 1000zł/msc (a potem okazuje się, że w tej cenie to najbiedniejsza wersja, a nie ta z reklamy).
Na tym polega marketing, trzeba klient przyciągnąć. Ważne jednak by potem nie ukrywać pewnych rzeczy i "kruczków".
Także robicie aferę tak naprawdę zupełnie o nic, bo sami zarabiacie na naciąganiu ludzi w swoich leadmorach czy innych eforsach

Real content to naprawdę margines, większość po prostu bazuje na ciemnocie i niewiedzy ludzi, tak samo jak spora część promotorów HYIPów.
Ja nie oceniam nikogo, każdy zarabia jak chce. Ale robienie gównoburzy i umoralnianie innych jak się samemu ludzi robi w konia, to naprawdę szczyt debilizmu
A spamowanie kontrowersyjnymi artykułami ze swojego bloga wcale, a wcale nie ma służyć promocji swoich kursów i to zupełny przypadek, że atakuje MXR, który teraz jest na fali