Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zbieramy na dziewczynę!

Autor Wiadomość
RE: Zbieramy na dziewczynę!
Sprawdź:
Jak by Ci zalezało na dziewczynie to bys bardziej się staral Big Grin
(22-03-2016 10:20)Madroxx napisał(a):  
(22-03-2016 10:16)Kiljan napisał(a):  No cóż, cel ważny, zapas gumek musi być. Zgłoś się na PW, bonusową stawkę dostaniesz, żeby trochę łatwiej było na te gumki zarobić, w końcu nie ma co ryzykować, że się pojawi kolejny Polak Big Grin

Daj mu swoje i tak ich nie używasz Smile

Przeterminowane nie są bezpieczne.
(26-03-2016 17:06)paweuq napisał(a):  Jak by Ci zalezało na dziewczynie to bys bardziej się staral Big Grin

Jak widać, aktualnie ręka starcza Big Grin

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Glosy: miras4567 (+1), nielotweb (+1), master4 (+1), zjadamkredki (+1), full2000 (+1), paweuq (+1), Robaczek12 (+1), Mikey (+1), Assasinoo (+1), aero2 (+1), TheMe (+1)
Up może to wszystko ściema albo projekt jak z żarko. Renia to jego prawdziwa dziewczyna, a kasę przepija Big Grin
Ciekawe czy Twoja dziewczyna marzeń też to teraz czyta ?Big Grin

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
(29-03-2016 14:57)Klin napisał(a):  
(26-03-2016 17:06)paweuq napisał(a):  Jak by Ci zalezało na dziewczynie to bys bardziej się staral Big Grin

Jak widać, aktualnie ręka starcza Big Grin

No chyba starcza albo po cichu odkłada i 29 kwietnia pokaże ile zebrał tysi Lol
Myślę, że jeżeli związek pociągnąłby dłużej co będzie ciężkim wyzwaniem dla was obojga, to będziesz miał niezłą niespodziankę czy też wspomnienie dla tej dziewczyny o to jak się postarałeś zarobić w internecie, żeby odwiedzić ją na 3dni. Życzę na prawdę powodzenia ! Jest to zarówno ciekawy i nieczęsty cel jaki można spotkać Smile

Ja ze swoją połówką mam problem gdyż takie zarabianie w internecie uważa za siedzenie w domu i nic nie robieniu Tongue No cóż, jeszcze raz powodzenia !
Mam nadzieje ze już uzbierałeś 500zł na dziewczynę
Jeżeli Ci brakuje kasy i obiecasz zdjęcia z wyjazdu to zrobimy ściepeJerk2
Glosy: Robaczek12 (+1)
(25-04-2016 13:10)Robaczek12 napisał(a):  Mam nadzieje ze już uzbierałeś 500zł na dziewczynę

Brzmi to troche jakby zbierał na "dzifke"
Odpowiedz