Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-03-2016 10:16)Kiljan napisał(a): No cóż, cel ważny, zapas gumek musi być. Zgłoś się na PW, bonusową stawkę dostaniesz, żeby trochę łatwiej było na te gumki zarobić, w końcu nie ma co ryzykować, że się pojawi kolejny Polak
Myślę, że jeżeli związek pociągnąłby dłużej co będzie ciężkim wyzwaniem dla was obojga, to będziesz miał niezłą niespodziankę czy też wspomnienie dla tej dziewczyny o to jak się postarałeś zarobić w internecie, żeby odwiedzić ją na 3dni. Życzę na prawdę powodzenia ! Jest to zarówno ciekawy i nieczęsty cel jaki można spotkać
Ja ze swoją połówką mam problem gdyż takie zarabianie w internecie uważa za siedzenie w domu i nic nie robieniu No cóż, jeszcze raz powodzenia !