Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jaki masz dokładnie sposób zarobku? Zauważyłem, że dopiero stworzyłeś bloga i masz zamiar zamieszczać na nim posty. Wrzucasz filmiki na youtube, czy bardziej jakiś spam?
(12-02-2016 09:00)ScroX napisał(a): Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;>
(12-02-2016 22:49)Grubykesz napisał(a): Jaki masz dokładnie sposób zarobku? Zauważyłem, że dopiero stworzyłeś bloga i masz zamiar zamieszczać na nim posty. Wrzucasz filmiki na youtube, czy bardziej jakiś spam?
Różne fora głównie ;d Fb tak sporadycznie Główny cel to postawienie kilku blogów na razie darmowych i w miarę je wypozycjonować a potem swoje stronki robić z jakimiś dobrymi niszami
(12-02-2016 09:00)ScroX napisał(a): Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;>
(12-02-2016 22:49)Grubykesz napisał(a): Jaki masz dokładnie sposób zarobku? Zauważyłem, że dopiero stworzyłeś bloga i masz zamiar zamieszczać na nim posty. Wrzucasz filmiki na youtube, czy bardziej jakiś spam?
Różne fora głównie ;d Fb tak sporadycznie Główny cel to postawienie kilku blogów na razie darmowych i w miarę je wypozycjonować a potem swoje stronki robić z jakimiś dobrymi niszami
Rozumiem... Ja działam póki co w PerinstallBucks, ale dzisiaj zleciłem swoją ostatnią wypłatę i zmieniam program, też spróbuję wejść do Cinstaller. Głównie działam na blogu i czasami wrzucam filmiki na youtube, ale praktycznie wszystko parę minut po wrzuceniu kasuje youtube, ale czemu to nie wiem - filmiki nagrywam sam, więc nie mam pojęcia czemu to kasują.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2016 08:13 przez Grubykesz.)
Cześć!
Dzisiaj myślałem że wpadnie trochę więcej hajsów niż dotychczas... Wejść było mega dużo a instalacji mało
Taki wku*wiony jestem że... Jak więcej przysiedzę przy PPI to wpada czasem mniej niż jak nic nie robię przez cały dzień, więc chwilę temu wziąłem się za ogarnianie bloga, dodałem 5 postów, dodam jeszcze z 15 i idę spać
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w promowaniu, pozycjonowaniu go to byłbym mega wdzięczny bo na pozycjonowaniu kompletnie nic się nie znam
Dzisiaj zarobiłem: 1.8$
Ogólnie w PPI zarobiłem: 14.13$
Cel:
5/50 Postów na blogu
Jutro trochę popromuję linki z PPI i zajmę się blogiem, może dzięki niemu dniówki podskoczą w końcu
Jeśli też chcesz zacząć zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link
Czaq Z tego co mi wiadomo to tak się nie da Albo pod seo albo pod ludzi! Nie wiem jaki target ale jeśli chodzi o faperów to rób po seo, jeśli bardziej pod ogarnięty target to rób pod ludzi a późneij podbijesz pozycje BL-ami na potrzebne Ci keywordy i już. Ale to tylko moja opinia!
Cytat: Jak więcej przysiedzę przy PPI to wpada czasem mniej niż jak nic nie robię przez cały dzień, więc chwilę temu wziąłem się za ogarnianie bloga, dodałem 5 postów, dodam jeszcze z 15 i idę spać
To sÄ… uroki tej metody - takie jest pay per install !
Z czasem pokochasz naturÄ™ zarabiania na ppi i sukcesywne budowanie zaplecza ...
Cytat:Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w promowaniu, pozycjonowaniu go to byłbym mega wdzięczny bo na pozycjonowaniu kompletnie nic się nie znam
Wysłałem Ci na pw porady dot. pozycjonowania seo, będziesz chciał to skorzystasz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2016 22:43 przez full2000.)