Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
O dwóch takich co zbiera 2,50 zł dziennie na rokse

Autor Wiadomość
RE: O dwóch takich co zbiera 2,50 zł dziennie na rokse
Sprawdź:
Stawki są różne, gdzieś od 100-300zł za godzine oczywiście Wink Jak chcesz na całą noc to musisz przyszykować ok. 1500zł Smile

PS. Liczba postów: 666 ;D
Props za ALC, szkoda że koldas już nie nawija o ćpaniu Sad
Dziennik śledzę od początku, podoba mi się forma prowadzenia dziennika Big Grin
Powodzenia w dalszym zarabianiu HuhHuh
Glosy: zjadamkredki (+1)
(06-02-2016 13:17)zjadamkredki napisał(a):  Stawki są różne, gdzieś od 100-300zł za godzine oczywiście Wink Jak chcesz na całą noc to musisz przyszykować ok. 1500zł Smile

Może olejcie suby i wrzućcie swoje ogłoszenia na rokse? Idea Big Grin

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Nie, nie... takie coś nie wchodzi w grę, ale jak chcesz to spróbuj - nie będziemy Ci robić konkurencji Tongue
(06-02-2016 13:17)zjadamkredki napisał(a):  Stawki są różne, gdzieś od 100-300zł za godzine oczywiście Wink Jak chcesz na całą noc to musisz przyszykować ok. 1500zł Smile

EEe to jak dziewczyna wydajna to ładny hajs może zarabiać Big Grin
Dzień 7

Ostatnio zrobiłem sobie trochę przerwy, ale już wracam Wink Wszystkie moje konta na fb zostały dezaktywowane :/ pomimo to nie jest źle Wink

[Obrazek: 241p4rc.jpg]

36/21zł
Udaje ci się ze spamem na fb? Grupy czy własny pomysł? A ja myślałem że ten sposób już upadł.
Criss323 Ja tydzien grudnia + 2 tygodnie stycznia zarobiłem ponad 600zł Tongue Spamując tylko tekstami "Zmień kolor fejsa Big Grin" "Wygraj iphone Big Grin"
(10-02-2016 17:43)paweuq napisał(a):  @[Criss323] Ja tydzien grudnia + 2 tygodnie stycznia zarobiłem ponad 600zł Tongue Spamując tylko tekstami "Zmień kolor fejsa Big Grin" "Wygraj iphone Big Grin"

Jakimi stawkami? Big Grin
Byłeś chociaż raz na LM?
Odpowiedz