@up. skończyłeś te swoje marne wypociny? Kazdy dobrze wie,że zrobić wynik 2500 to już jest szaleństwo,a taki co ty zrobiłeś się nie da (pewnie jesteś w top 3). Odezwij sie do mnie na maila
[email protected] zanim napiszesz ściagnij program teamviewer pokażę Ci jak grałeś czysto. Mam wszystkie screeny owego oszustwa zaczynając od kuchni :)Zobaczymy co wtedy powiesz. Chciałem zakończyć tę sprawę,ale widać,że się nie da i oczekujcie,że nowe fakty ujrzą światło dzienne. Ciekawe czemu zuhsm pokazał logi ddk15,a twoich albo ewki już nie tylko od razu przyznał się do winy. No hm... Może
surfer0700 chciałby zobaczyć te logi,aby podjąć odpowiednie kroki co do działu na forum? Ja nie widzę problemu. Igrajcie dalej z ogniem to się przeliczycie. Tylko szkoda mi zuhsma i watsona bo oni tutaj są najmniej winni, no ale cóż.. pójdzie rykoszetem.
Tak swoją drogą z gimnazjum już wyszedłeś? Bo po twoim tonie wypowiedzi i zdolności układania spójnych zdać polemizowałbym.
(24-11-2015 18:31)Hajtowy napisał(a): Wygrałem nie jedną nagrodę na FireGifts i uważam iż zagrywka Twoja "nabicie sb punktów w 3 minuty" cheat enginem czy czymkolwiek innym świadczy o tym, iż jesteś jeszcze małym, durnym szczeniakiem, który oszukując potrafi coś zdziałać. Jak na 22-latka to mało się z tym kryjesz a wystarczy złożyć zawiadomienie teraz na Twój temat - próba oszustwa/wyłudzenia i masz z dupy jesień średniowiecza.
Tyle w tym temacie 
![[Obrazek: ref_sm.php?id=81341]](http://firegifts.pl/ref_sm.php?id=81341)
Powiedział ten co zrobił wynik w 3 minuty. Przebiły cię 2 osoby i w 3 minuty zrobiłeś już wynik ponad 3k. Jesteś serio takim upośledzonym dzieckiem czy udajesz? Nie kozacz koleś bo serio się złamie i bez względu na konsekwencje udostępnie to co posiadam.