Wpadły dziś jeszcze dwa leady, więc:
Dzisiaj zarobiłem: 72,00 PLN
Cel do końca roku: 654,00 PLN / 1500,00 PLN
Kilka osób napisało do mnie, bym podał im jakieś wskazówki do zarabiania na Subach. Napiszę więc tutaj. Uważam, że większość osób, która nic nie może zarobić pakuje się w spam na FB po grupach. Jeśli spam jest przemyślany - oczywiście mogą wpaść jakieś leady. Natomiast jeżeli rozsyłacie wiadomości typu: "Tu są moje nagie zdjęcia do pobrania: xyz", to nic z tego nie będzie. Skończy się to na 100 UU, braku leadów, a najgorsze - traci się wtedy jakiekolwiek chęci do dalszego działania. Zanim się weźmiecie do pracy trzeba wymyślić jakąś konkretną niszę, na którą ludzie będą "łapani", obmyślić mechanizm działania i dopiero "atakować". Na początku może się okazać, że pomęczycie się 2-3h, a wpadną 2 leady. Jeśli wiecie, że nie były zdobyte przypadkiem - teraz jest czas na myślenie jak zautomatyzować pracę lub w jakiś łatwy sposób powiększyć grono odbiorców. Uwierzcie - POMYSŁ jest najważniejszy! Wiem, że początkującym może ta rada się wydawać banalna, ale niestety tak jest w subach. Bez pomysłu pieniędzy nie zrobicie. Moje dniówki na tle wyjadaczy nie są największe i nie chcę, aby ktoś pomyślał, że się wymądrzam czy coś... Chciałem tylko odpowiedzieć na zapytania ludzi na PW w tym temacie, żeby nie pisać do każdego z osobna. Dziękuję.