Jestem zajęty i jego metodami niezbyt miałem czas robić (biorąc pod uwagę to, że trafiłem w dziesiątkę z pewną rzeczą). W moim przypadku było parę dni badania sposobów bez zarobku i z 2 dni aktywnego zarobku na dobrą sprawę jedną techniką - używałem stawek 0,84 zł - 1,40 zł - zarobek 64zł.
Wrócę do sieci afiliacyjnych niedługo i wtedy dam coś aktualnego - ten sposób mi nie ucieknie a informacje mogę zawsze wykorzystać. W obecnym momencie skupiłem się na czysto półautomatycznych sposobach - raz w tygodniu i z głowy.
Swoją drogą @Pmxq wie jakiego miałem swoistego lenia w okresie wakacyjnym, a później rozpłynąłem się w powietrzu na jakiś czas - natłok zajęć związanych z innymi metodami zarobkowymi. Teraz wszystko ustabilizowałem i w następnym tygodniu, dwóch skupiam się na innej (półautomatycznej) technice zarobkowej - ustabilizowanie zaplecza i załapanie co się z czym je = poświęcanie około 8-10h dziennie. Kiedy wrócę do sposobu z poradnika zapewne otworzę dziennik w stosownym dziale - zbiór wszystkich zarobków z każdej metody, jednak nie mogę stwierdzić ze na 100% to zrobię.
Przepraszam, że tak długo czekałeś na odpowiedź. Ahhh i jeszcze jedno - prosiłbym nie pisać do mnie na priv z pytaniami o który dokładnie sposób chodzi w moim ostatnim poście, także o niezalewanie mnie prośbami o wymienienie się poradnikami etc. Wiem, że część z tych osób NIE zakupiła poradnika i chciała po prostu nabyć tą wiedzę tak o - ze wszelkimi pytaniami kierujcie się do @Pmxq. To nie jest tak, że nie jestem chętny pomagać, ale nie mam 100% pewności, że zakupiliście poradnik i czy pomagając Wam nie wyniosę na światło dzienne informacji, które przeznaczone są TYLKO dla tych, którzy oferowany poradnik zakupili.
Znając ludzką naturę zapodaję "dowód" stawek, które stosuje - dzisiejszy "zarobek" 100% pasywny bez ingerencji z mojej strony
![[Obrazek: zarobki2.jpg]](http://s27.postimg.org/6wkk7tifj/zarobki2.jpg)