(23-06-2015 16:42)Kiljan napisał(a): (23-06-2015 16:37)Scientist. napisał(a): Na pewno chodzi o subsms bo inaczej nie zarabiałem.
Zarabiałem na nk, ja oraz moj ze tak powiem teraz znajomy a jak zarabialismy na tej stronie to byla konkurencja.
Też otrzymał takie pismo, też w Szczecinie na godzinę 15 a ja mam na 14.
Serwisy na ktorych wtedy zarabialismy to byl chyba easysub ktory przestał wypłacać kase jakoś 12-2013r i jakos wtedy się przesiadłem na freebiz.
Potem był ciagle freebiz.
I jakos w okolicach wrzesnia przeszedłem na eforse tez spam na nk.
Na prawde się boję, mogę otrzymać grzywnę czy mogę na prawdę pójść do więzienia 
Nie wiem co mam robic, mówić rodzicą o tym, mam niby 20 lat ale to na prawdę poważna sprawa.
pomocy 

Ale to nie Pani wychowawczyni wzywa rodziców do siebie tylko prokuratura ciebie, więc nie wiem po co tutaj z rodzicami wyjezdzasz 
Do wiezienia nie pojdziesz, dostaniesz najwyzej zawiasy + grzywna, wszystko zalezy od tego co przekazal serwis prokuraturze. Bo jeśli nie przekazal numerow to bedzie umorzenie.
Nie wyjeżdżam z rodzicami tylko pytam po prostu czy warto było by mówić mamie o zaistniałej sytuacji na zapas czy nie
(23-06-2015 16:43)Pitek236 napisał(a): Już jakiś użytkownik z tego forum miał jakąś sprawę na policji, też z nk była związana.
Coś więcej?
CZY WARTO DZWONIC DO PROKURATURY I SPYTAC SIE CZY DA RADE PRZELOZYC WEZWANIE NP NA JUTRO ALBO CZWARTEK BO W PIATEK MAM EGZAMIN W TYCH GODZINACH
Boje się, już wiem że będzie źle.
Tak jak pisałem firmy te to easysub który nie wypłącił sporo pieniędzy osobą,
freebiz no i eforsa troche.