Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzisiaj od rana nic, promowalem tylko jedna metoda, poniewaz wczoraj promowalem tez jedna (pierwsza) i nic nie wpadlo z niej, a sie wysililem konkretnie. jak narazie tylko ten 1 lead, ale rownie ostro jak wczoraj walcze. jutro bede testowal kolejna metode;p niestety bez lp jest niemozliwe korzystac z 2 metod ;p takze ciezka sprawa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2015 14:53 przez szeldo123.)
To ja nie wiem jak wy to robicie, i na jakim serwisie.
Popracujcie nad treścią..
Większość ze sposobów próbowałem przed napisaniem poradnika i leady wpadały normalnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2015 15:28 przez Tyrkijt.)
(28-05-2015 14:53)szeldo123 napisał(a): dzisiaj od rana nic, promowalem tylko jedna metoda, poniewaz wczoraj promowalem tez jedna (pierwsza) i nic nie wpadlo z niej, a sie wysililem konkretnie. jak narazie tylko ten 1 lead, ale rownie ostro jak wczoraj walcze. jutro bede testowal kolejna metode;p niestety bez lp jest niemozliwe korzystac z 2 metod ;p takze ciezka sprawa
Ja przy samym testowaniu poradnika podczas recenzji zarobiłem przeszło 100 PLN, co zarobiłem później to nawet nie będę pisał... Jak robisz to na odpierdziel to nie dziw się że efektów brak. Bo nie wierze że super się starasz a ludzie się nie nabierają, nie ma takiej opcji.
No to uwierz. Na 66 osob jedna sie nabrala jak to okresliles. Metoda jak dobrze pamietam 5. najpierw delikatnie zwodze ofiare a potem dopiero atakuje i dupa. Musze ogarnac jakiegos koleszke od lp.
Zeby nie bylo to wiem ze to moj sposob promocji jest kiepski. Pomysly sa ok. Ale trzeba rozkminic sposoby promocji.
a i co do metody 3 to nie mozna na niej zarabiac w najlepszym miejscu jak surfer lub Tyrk bedziecie ciekawi to wam napisze czemu;p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2015 17:11 przez szeldo123.)
A może sam jakoś głowy użyj? Masz tyle propozycji i nie pomyślałeś żeby jakoś to przerobić? Przekombinować? Co do LP to nie sprzedam, nie są doskonałe i są tylko na mój użytek. Gdybym chciał sprzedawać sposób którym zarabiam to wystawiłbym go na forum, ale jaki sens zarabiać mniej? Ile mi za to zapłacisz 100 złotych? Co mi po stówie jak moje zarobki zmniejszą się o połowę, więc nie pisz do mnie więcej PW czy sprzedam, proszę. Ode mnie już starczy, bo zaraz ludzie pokroju aero będą pisali że biorę prowizję za pozytywną opinię albo BUK wie co jeszcze. BEZ ODBIORU!
Szeldo123, ja Ci napisałem kto Ci może pomóc z LP. Pisałeś do Daniela?
Jak piszesz jakiś tekst, na który by sie nawet przedszkolak nie nabrał to już nie moja wina. Podeślij na priv co im piszesz, to Ci postaram się coś pomóc.
POZOSTAŁY 4 SZTUKI!!
PROMOCYJNA CENA 190zł dla pierwszej osoby, która napisze!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2015 05:42 przez Tyrkijt.)