Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[SPRZEDAM] Aplikacja FB V2 - Z uprawnieniami do publikowania » Tanio i szybko

Autor Wiadomość
RE: [SPRZEDAM] Aplikacja FB V2 - Z uprawnieniami do publikowania
Sprawdź:
@[Matnox]
W takiej sytuacji przewiduję jedynie zwrot kwoty 350 zł. Nie interesuje mnie Twoja aplikacja.
Tak jak pisałem czekam do godziny 15:00 dnia jutrzejszego.
Jeżeli korzystał z mobila na abonamencie czy w domu ze swojego łącza to smerfy docierają w kilka dni Tongue
(04-05-2015 21:41)surfer0700 napisał(a):  
(04-05-2015 21:38)Pawel1178 napisał(a):  
(04-05-2015 21:08)nicooo napisał(a):  I właśnie za to macie u mnie duży + nie zostawiacie takich spraw z obojętnością a oszustów trzeba tępić bo jak widać szukają naiwnych żeby zarobić Smile

taaaa... ten sam użytkownik mnie wykiwał na apke v1 co nie działała i nie udostępniała postów na tablicach, temat założony sprawa olana użytkownik bez bana robi ludzi w konia dalej no i widać efekty facepalm

yazir? Gdzie Twoja apka została zbanowana, a że nie odebrałeś mu praw jego też? Nie ośmieszaj się beka

Nie nie chodzi o yazira o nim to już nawet zapomniałem bo ręce opadają Smile
Sprawa z mojej strony została wyjaśnona na PW. Wałek zrobił mój brat, i już oberwał za to, przelew zostanie zrealizowany do max. końca tego tygodnia.
(05-05-2015 07:05)Pawel1178 napisał(a):  Nie nie chodzi o yazira o nim to już nawet zapomniałem bo ręce opadają Smile

No rzeczywiście dałeś plame Jerk

(05-05-2015 09:03)Matnox napisał(a):  Sprawa z mojej strony została wyjaśnona na PW. Wałek zrobił mój brat, i już oberwał za to, przelew zostanie zrealizowany do max. końca tego tygodnia.

No i widzisz, po co było się tak spinać, obrażać i wyśmiewać ekipę i użytkowników?
Wszystko pięknie się skończyło Heart
@[surfer0700] sorry za to ale za dużo wypiłem wczoraj ;p
Łoo, to ile musiał wypić Twój brat że zaczął ludzi okradać Jerk
Temat będzie pod obserwacją do końca tygodnia, liczymy na wpłatę. Smile

Pozdrawiam
Glosy: michal1498 (+1), Pitek236 (+1)
No to wstrzymuje się. Czekam na reakcję i przelew.
(05-05-2015 09:03)Matnox napisał(a):  Sprawa z mojej strony została wyjaśnona na PW. Wałek zrobił mój brat, i już oberwał za to, przelew zostanie zrealizowany do max. końca tego tygodnia.

Szczerze? Moim zdaniem było tak, chciałeś ojebać na kasę, postraszyli policją to zmiękłeś i zrzuciłeś sprawę na brata który pewnie nie istnieje lub nie wie co to zarabiam.com Big Grin Moim zdaniem i tak powinien być ban za próbę oszustwa, bo skąd ta pewność że to jednak brat? Wink
Glosy: Kryspin (+1), fusek (+1), rekki (+1)
No właśnie to dalej próba oszustwa , Zmiękł , nie udało mu sie i oddaje kase
Werdykt : sprawe nadal zgłosić