Jestem świeżo po przeczytaniu poradnika. Z początku, gdy zobaczyłem spis treści nie byłem zbyt przychylnie nastawiony, jednak zacząłem się wczytywać w poradnik i z każdym kolejnym zdaniem byłem pod wrażeniem ogromu wiedzy, a przede wszystkim prostoty i przystępności poradnika, dzięki czemu nawet taki laik jak ja zrozumiał większość zagadnień. Faktycznie większość zagadnień jest poruszana na różnych forach, jednak kluczową sprawą jest to, że tam mówi się co się robi, ale nikt nie mówi tego jak to robi. Tutaj wszystko jest wytłumaczone krok po kroku i za to duży plus. Do tego jako wisienka na torcie paczka od autora. Szczerze gdyby mi ktoś jakiś czas temu powiedział, że wydam na poradnik 300 zł to bym go wyśmiał, ale teraz śmiało mogę stwierdzić, że się opłacało.
Tak czy siak jeśli ktoś myśli, że zakupi ten poradnik i pieniądze same zaczną wpadać mu na konto to się grubo myli, trzeba trochę nad tym posiedzieć i popracować.
Jeśli chodzi o początkujących (którym jestem) z całego serca polecam ten poradnik!