Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ralphenko napisał(a):Lol'd, tak, myślę, że moja praca nadaje się na kubek, nie omieszkam nawet powiedzieć, że jest najlepsza ze wszystkich. Nie wiem, może w Twoich stronach kubki to wielkie bilboardy, ale u mnie są one niewielkimi naczyniami, z których spożywa się napoje.
Zgaduję, że kubek chciałbyś mieć z tym wzorem:
Powiadasz, że nie omieszkasz powiedzieć, iż Twoja praca jest najlepsza ? Koleś, Ty masz chyba za zbyt wysokie mniemanie o sobie albo brak gustu Jedno wiem na pewno - nie zajmuj się już więcej grafiką w życiu bo jakoś niespecjalnie Ci to wychodzi patrząc na Twoją super cool mega hiper odlotową grafikę.
A i w zgadywanie się nie baw bo Ci to nie wychodzi. Zostaw to wróżce albo jakiejś brudnej cygance
I nie odpisuj już bo nie ma o czym z Tobą rozmawiać.
Może mi powiesz, że Twój projekt który nam tu zaprezentowałeś nadaję się na kubek ? Normalnie facepalm. Widać, że za bardzo wierzysz w siebie i nie widzisz, że jakoś Ci ta praca nie wyszła.
Lol'd, tak, myślę, że moja praca nadaje się na kubek, nie omieszkam nawet powiedzieć, że jest najlepsza ze wszystkich. Nie wiem, może w Twoich stronach kubki to wielkie bilboardy, ale u mnie są one niewielkimi naczyniami, z których spożywa się napoje.
Zgaduję, że kubek chciałbyś mieć z tym wzorem:
Fail, nothing more.
Nie to , że bym się czepiał , ale Na twojej pracy widzę jedynie gdzieś ze dwa brushe i jeden napis Więc nie wiem z czego się tak ekscytujesz