Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy.
No to może i ode mnie parę słów:
Kupiłam linka już po obniżce ceny i nie będę ukrywać że jest to strona/forum z której jeszcze nie korzystałam wcześniej, więc nazwa nie była mi znana ani podana wcześniej na forum w jakimś darmowym poradniku. Faktycznie po pobieżnym oglądnięciu zawartości można dość dużo z niej wycisnąć i tu pojawia się problem.
Wielu userów z tej strony pewnie ją znało i zapewne tłumaczy/sprzedaje/posiłkuje się wiedzą tam zawartą, która ubrana w nasze piękne kwieciste słowa języka polskiego jest odsprzedawana potem jako własne dzieła/poradniki czy inne twory.
I wiem jedno boli Was spalenie oficjalnie kopalni poradników które sprzedawaliście "nowym niedoświadczonym userom" i trzepaliście kasę.
Link warty swojej ceny. Wasze sumienia nie warte są tej guanoburzy.
(15-02-2015 00:20)plascadeine napisał(a): No to może i ode mnie parę słów:
Kupiłam linka już po obniżce ceny i nie będę ukrywać że jest to strona/forum z której jeszcze nie korzystałam wcześniej, więc nazwa nie była mi znana ani podana wcześniej na forum w jakimś darmowym poradniku. Faktycznie po pobieżnym oglądnięciu zawartości można dość dużo z niej wycisnąć i tu pojawia się problem.
Wielu userów z tej strony pewnie ją znało i zapewne tłumaczy/sprzedaje/posiłkuje się wiedzą tam zawartą, która ubrana w nasze piękne kwieciste słowa języka polskiego jest odsprzedawana potem jako własne dzieła/poradniki czy inne twory.
I wiem jedno boli Was spalenie oficjalnie kopalni poradników które sprzedawaliście "nowym niedoświadczonym userom" i trzepaliście kasę.
Link warty swojej ceny. Wasze sumienia nie warte są tej guanoburzy.
Pisz dalej prosze
Nie ma co spamic.
Fake opinia, nie znajdzie juz głupców na to.
Dobranoc
Koniec tej komedii
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.