Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
1. Witam ,zgadza się juz poprawione,szok po prostu szok , patrząc na wynik byłem przekonany że to Franca wygrała wysoko, faktycznie zakład na koncie również przegrany .Dziękuje za szybkie poprawienie.
2. Jest to Handicap azjatycki , jeśli nie masz takiego w ofercie mozesz zagrać wyższym handicapem np -7,5 również powinien gładko wejść
Oba zespoły grają dziś rezerwami, jednak mam informacje że Kayserispor dziś ma zdecydowanie większe szanse na zwycięstwo , warto bo kursy rosną i rosną na gości
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2015 12:19 przez ScoutMaster.)
Na dziś standardowo zakład akumulowany z najmniejszym ryzykiem w dzisiejszym dniu , oraz singiel strefa zamknięta który bedzie wliczał się do statystyk (pw) .
Zakład Akumulowany:
Spotkanie: 9
Zakład 9
1.EUROPA: Eurocup - Top 32 17:30
Khimky M. - Cantu
Typ: Khimky M -3 AH
Kurs: 1,21
Unibet
Wygrana: 75-62 FT -Spokojnie handicap nawet 7,5 o którym pisałem siadł ,także zakład z minimalnym ryzykiem jak najbardziej na plus
2. KHL 17:30
Sochi - Barys Astana
Typ: over 2,5
Kurs: 1,12
Unibet
Wygrana: 2-4 FT
Łączny kurs: 1,350
Stawka: 100j
Wygrany: +35j
(04-02-2015 11:39)ScoutMaster napisał(a): 1. Witam ,zgadza się juz poprawione,szok po prostu szok , patrząc na wynik byłem przekonany że to Franca wygrała wysoko, faktycznie zakład na koncie również przegrany .Dziękuje za szybkie poprawienie.
2. Jest to Handicap azjatycki , jeśli nie masz takiego w ofercie mozesz zagrać wyższym handicapem np -7,5 również powinien gładko wejść
Spotkanie: 10
Zakład: 10
Strefa Zamknięta
Turcja Puchar 12:30
Altinordu - Kayserispor
Typ: Kayserispor +0,5 AH
Kurs: 1,71
SBOBET
WYGRANA: 0-3 FT + 71j
Kolejny raz informator mnie nie zawiódł , znakomite spotkanie gości , cały podstawowy skłąd wszedł na drugą połowę i dokończył dzieła. Ogromna przewaga gości jak na te kursy to był prezent od bukmacherów .
Oba zespoły grają dziś rezerwami, jednak mam informacje że Kayserispor dziś ma zdecydowanie większe szanse na zwycięstwo , warto bo kursy rosną i rosną na gości
(04-02-2015 12:52)ScoutMaster napisał(a):
Spotkanie 8 (pw)
Zakład 8
KOREA POŁUDNIOWA: Volleyball League
Kepco - Woori
Typ: -2,5 Kepco
Kurs: 2,72
Sportingbet
Wygrana: 3-0 FT +172j Insider z Korei również na plus i gładkie zwycięstwo gospodarzy , w każym secie poza zasięgiem Woori
(03-02-2015 18:10)ScoutMaster napisał(a):
Spotkanie 5
Zakład 5
Chille Primera Division 23:30
U. De Chile - Deportes Iquique
Typ: U. De Chile -1 AH
Kurs: 1,55
Betsson
Przegrana: 2-3
Kolejny raz łoimy bukmacherów
Witam , moje przeczucie oraz doświadczenie mówią mi aby grać France na LIVE koszykówka Brazylia kursy w granicach 2,90. Ale wciąż maleją bo powoli Franca odrabia straty . Osobiście złapałem +7,5 handicap na gości .
Grając overy hokejowe postanowiłem grać również te w piłce nożnej ,testujemy teraz za grosze system over 0,5 . Grałem trochę nim i w miarę fajnie to wychodzi oto rezultaty . Zostały mi jakieś grosze na betclicu więc postawowiłem się trochę pobawić . Cały system naprawdę fajnie wygląda będę co jakiś czas wrzucał rezlutaty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2015 23:38 przez ScoutMaster.)
Strefa Zamknięta
Mecz: ?
Typ: ?
Kurs: 1,70- 2,10
Godzina: 22+
Chętni na pw z uwagi na kursy
Pozdrawiam
Na pw zgłosiło się do mnie 21 osób, w miarę możliwości wysłałem wszystkim dwa typy na jedno spotkanie, proszę kilka osób o potwierdzenie do grania płasko było to DNB na Cajaamarce oraz +0,5 handicap czyli typ równoważny z 1x. Mecz przebiegał zdecydowanie pod dyktando gospodarzy , znaczna przewaga i dużo szczęścia gości w dzisiejszym spotkaniu sprawiło iż wynik tylko 1-0 . Tak czy inaczej oba zakłady wygrane a bilans przedstawia się następująco
a po co to potwierdzenie ? Jesli sie nikt nie zglosi masz zamiar koloryzowac ? Sadze ze maks do konca lutego i bd chcial sprzedawac typy. Po 2 tygodniach juz bie podajesz na ogol a to nie ladnie. Jak widziales 2 razy z twojej zamknietej strefy musialem zagrac odwrotnie by zarobic. Zweryfikuj sie dluzej bo 2 tygodnie nie robia z Cb eksperta a zysk przy graniu az 100j jest znikomy. Bez odbioru.