Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Cześć , witam wszystkich bardzo serdecznie w moim nowo powstałym wątku. Znalazłem ten serwis niedawno, z tego co czytałem cieszy się bardzo dobrą opinią, postanowiłem więc założyć tutaj swój wątek bukmacherski. To tak tytułem wstępu.
Graniem u bumacherów zajmuje się już dłuższy czas, jest to chleb powszedni można by powiedzieć. Gram w wielu firmach bukmacherskich takich jak bet365, betclic, Unibet itd. Zawsze powtarzam, że grunt to grać przemyślanie i z najwyższymi kursami, które w późniejszym rozrachunku i na przestrzeni miesięcy dają zyski większe o kilka do kilkuset złotych.
Wątek utworzyłem z kilku powodów: po pierwsze chcę podzielić się swoją wiedzą i długoletnim doświadczeniem
pomóc laikom w doborze dobrych kursów i spotkań, pokazać długoterminowe zyski prznoszące nam granie zakładów.
Pewnie wielu z Was teraz pomyśli: '' a pewnie kolejny cwaniak, myśli że mu się uda '' - życzcie mi powodzenia i oczywiście szczęscia bo ono zawsze w jakimś stopniu wpływa na wynik spotkania.
Prosiłbym bez zbędnych komentarzy, chciałbym aby ten temat był jak najbardziej profesjonalnym wątkiem i typami oraz anaizami spotkań oraz lig. Pytania proszę kierować w wiedomościach prywatnych.
To tyle na początek, czas rozpoczać zysk.
Pozdrawiam
Czas na pierwszy zakład:
Spotkanie nr 1
Zakład nr 1
KANADA - OHL 01:05
Sarnia Sting - Windsor Spitfires
Typ: over 6,5
Kurs: 1,70
Pinnacle Sports
Stawka na spotkanie: 100j
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2015 00:38 przez ScoutMaster.)
Mecz już za chwilę , można również grać live
niestety dopiero teraz wróciłem do domu.
Spotkanie nr 2
Zakład nr 2
Holandia 12:30
Ajax - Feyenoord
Typ : 1X
Kurs: 1,72
Pinnacle
Stawka na spotkanie 100j Na dziś przwiduje jeszcze około dwóch singli oraz dubla i jeden kupon akumulowany.
Witam, na dziś wieczór kolejny atrakcyjny singiel, podliczenie oraz kilka kolejnych zdań o sobie podam jutro w kolejnym poście. Póki co nie bedzie jakiś wielkich analiz. Na dziś INSIDER
NHL ALL Stars
Team Foligno - Team Toews
Typ: over 19,5
Kurs: 1,80
Pinnacle Sports
Spotkanie nr 7
Zakład nr 7
NHL ALL Stars
Typ: Sidney Crosby over 2,5 punktu
Stawka; 100j
Spotkanie Live
Minuta 30
J. Wilstermann 0-0 Petrolero de Yacuiba
Typ: -0,5,-1 J. Wilstermann
Kurs: 1,95
Bet365
Proponuje również tutaj zagraćna live, mecz przeanalizwoany bardzo dokładnie, jednak nie miałem czasu wcześniej go podać, można śmiało zagrać na gospodarzy, kto zdąży.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2015 22:44 przez ScoutMaster.)
(25-01-2015 00:21)ScoutMaster napisał(a): Cześć , witam wszystkich bardzo serdecznie w moim nowo powstałym wątku. Znalazłem ten serwis niedawno, z tego co czytałem cieszy się bardzo dobrą opinią, postanowiłem więc założyć tutaj swój wątek bukmacherski. To tak tytułem wstępu.
Graniem u bumacherów zajmuje się już dłuższy czas, jest to chleb powszedni można by powiedzieć. Gram w wielu firmach bukmacherskich takich jak bet365, betclic, Unibet itd. Zawsze powtarzam, że grunt to grać przemyślanie i z najwyższymi kursami, które w późniejszym rozrachunku i na przestrzeni miesięcy dają zyski większe o kilka do kilkuset złotych.
Wątek utworzyłem z kilku powodów: po pierwsze chcę podzielić się swoją wiedzą i długoletnim doświadczeniem
pomóc laikom w doborze dobrych kursów i spotkań, pokazać długoterminowe zyski prznoszące nam granie zakładów.
Pewnie wielu z Was teraz pomyśli: '' a pewnie kolejny cwaniak, myśli że mu się uda '' - życzcie mi powodzenia i oczywiście szczęscia bo ono zawsze w jakimś stopniu wpływa na wynik spotkania.
Prosiłbym bez zbędnych komentarzy, chciałbym aby ten temat był jak najbardziej profesjonalnym wątkiem i typami oraz anaizami spotkań oraz lig. Pytania proszę kierować w wiedomościach prywatnych.
To tyle na początek, czas rozpoczać zysk.
Pozdrawiam
Czas na pierwszy zakład:
Spotkanie nr 1
Zakład nr 1
Pinnacle Sports
Spotkanie nr 1
Zakład nr 1
Pinnacle Sports
Wygrana - 70j
(25-01-2015 12:30)ScoutMaster napisał(a): Mecz już za chwilę , można również grać live
niestety dopiero teraz wróciłem do domu.
Spotkanie nr 2
Zakład nr 2
Holandia 12:30
Ajax - Feyenoord
Typ : 1X
Kurs: 1,72
Pinnacle
Stawka na spotkanie 100j Na dziś przwiduje jeszcze około dwóch singli oraz dubla i jeden kupon akumulowany.
Zakład Akumulowany: łączny kurs 1,511
Stawka: 100j
Dubel przegrany - 100j
(25-01-2015 22:24)ScoutMaster napisał(a): Witam, na dziś wieczór kolejny atrakcyjny singiel, podliczenie oraz kilka kolejnych zdań o sobie podam jutro w kolejnym poście. Póki co nie bedzie jakiś wielkich analiz. Na dziś INSIDER
NHL ALL Stars
Typ: over 19,5
Kurs: 1,80
Pinnacle Sports
Spotkanie nr 7
Zakład nr 7
NHL ALL Stars
Typ: Sidney Crosby over 2,5 punktu
Stawka; 100j
Spotkanie Live
Minuta 30
J. Wilstermann 0-0 Petrolero de Yacuiba
Typ: -0,5,-1 J. Wilstermann
Kurs: 1,95
Bet365
Proponuje również tutaj zagraćna live, mecz przeanalizwoany bardzo dokładnie, jednak nie miałem czasu wcześniej go podać, można śmiało zagrać na gospodarzy, kto zdąży.