Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mógłbym te próby wykorzystać w jeden dzień, tylko nie byłoby w tym żadnego sensu. Działam na wielu frontach i nie zawsze jest czas a jak jest to nie ma nic do gry. Mam nadzieje, że do 2017 bd pozamiatane. Póki co najdalej 4 poziom. Cieszy mnie stabilność ale to na przyszłość.
hmm, ciężko ci będzie, moim zdaniem 10 razy z rzędu kurs 2 to prawie niemożliwe trafić, bo niespodzianka zawsze może się trafić, no ale życzę powodzenia
Kto nie próbuje ten się nie dowie, inwestycja jest "luźna" więc i presji nie ma. Po 200 próbach, będzie można wyciągnąć inne wnioski co do wyboru systemu do gry na poważnie. Dzięki za pozytywne komentarze
(02-03-2015 16:31)bobogfgdg napisał(a): hmm, ciężko ci będzie, moim zdaniem 10 razy z rzędu kurs 2 to prawie niemożliwe trafić, bo niespodzianka zawsze może się trafić, no ale życzę powodzenia
Mam maturę w tym roku więc policze prawdopodobieństwo. Jeżeli przyjmiemy że szansa trafienia pojedynczego typu wynosi 50% to trafienie 10 takich typów pod rząd to szansa 0,097%. Co daje nam ze średnio będzie nam potrzeba 1000 takich prób Czyli jeslibysmy miliony takich prób robili to co ok 1000 byśmy trafili 10 pod rząd. Matematyka nie kłamie.
Prawdopodobieństwo jest na pewno większe, grane są valuebety, plus typy oparte na analizie a to zwiększa prawdopodobieństwo, kurs 2.0 na pewno według bukmachera nie oznacza 50/50. Ponieważ w rolę wchodzi marża. Na pewno 1000 prób to większe prawdopodobieństwo niż przy 200 próbach, ale akurat tutaj matematyką się nie przejmuję.